Hledat |
Vranov 2011Ahoj UFOňáci. Vzhledem k situaci, že není zájem o uspořádání srazu 8g v letošním roce, chtěli bychom nabídnout případným zájemcům možnost setkání na již připravovaném setkání u Vranovské přehrady s největší pravděpodobností 11. a 12. června. Jedná se o setkání přátel, které spojuje nejen vůz Honda , ale i přátelství vzniklá na předešlých srazech a akcích . Tentokrát nebude zaměřen na klasické aktivity spojené s předchozími srazy. Připravujeme zabijačkové grilování, návštěvu a prohlídku hráze Vranovské přehrady s funkční vodní elektrárnou, prohlídku zámku s okolím a pokud stihneme připravit, tak poznávací EKO jízdu, ať se vyblbnem. Tato akce je však vzhledem k našim možnostem kapacitně omezena na 50 - 60 osob, a to je maximum. Jedná se o penzion Anita, který jsme vloni testovali, je super a majitelé nám vyjdou všestranně vstříc. Případní zájemci můžou zaslat požadavek na známý email: civic.8g(zav)seznam.cz nebo se přímo vyjádří tady ve vlákně. Bližší informace k akci budou upřesněny dle počtu zájemců. P.S. Akce je již v běhu se standardní účastí viz. Trenčín, Demenová apod. a uskuteční se i v případě nulového zájmu ostatních. Miloš, Milan a Petr Vložil ShadowGS, 12. Leden 2011 - 20:53
|
5D 1.8 Comfort
mám od: 13.6. 2006
v provozu od: 13.6. 2006
------------------------------------------------------------------------
Kedykoľvek sa chrapún navlečie do vojvodských spodkov, vždy ich predrie.
5D 1.8 Sport
mám od: 20.8. 2007
čau všem bylo to opravdu super ješte včil se nemůžu z toho vzpamatovat!Díky organizatorům a všem ostatním za super víkent.P.S.Miro hlavně tu dej ty večerní fotky z pátku!Ty určitě budou všechny zajímat!!!
majitel jiné generace
Fotky sú spracované večer sem niečo pridám
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.1. 2010
v provozu od: 7.1. 2006
Ahoj Všem,
díky za bezvadné přijetí,skvělou partu a prostě bezva všechno.Skvěle jsme se bavili a zcela odreagovali od náročné práce.Čest organizátorům za perfektní program. Jen tak dál a doufáme v brzké setkání.
Domů jsme dorazili v pohodě,jen se smutkem na srdíčku,že to tak rychle uteklo.
Z Teplicka zdraví všechny čertík Pája P.
Ahoj a ještě jednou moc a moc díky
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007
Zdravím kamarádi,
já se ale bohužel kvůli zdravotním problémům mé přítelkyně nemohl už od pátku vzdálit z domu.
Moc mě to mrzí, protože jsem na to měl vyhrazený čas, který jsem ztrávil zcela neplánovaně, ale zlobit se na mě určitě nebudete, je to pro mě to hlavní
5D 1.8 GT
mám od: 21.10. 2008
v provozu od: 26.7. 2010
Byla to super akce. Bezva lidi, prostředí špica. Moc se nám tam líbilo. Všem díky za parádní atmosféru.
5D 1.8 Sport
mám od: 11.7. 2008
Aj my sme uz konecne doma.. teda len jedna cast /Nasja v Kosiciach/, dalsia /mamka, tatka a Marian/ je este na ceste do Sniny a do polnoci uz by mali byt tiez vo svojej posteli
Vsetkych ucastnikov mileho a priatelskeho stretnutia vo Vranove nad Dyji pozdravujeme a este raz dakujeme organizatorom za super napad pri vybere miesta , sprievodneho programu a ich usilie pri vsetkych organizacnych zalezitostiach!
Dobru noc a do skoreho videnia!!!
5D 1.8 Executive
mám od: 31.8. 2006
Pracovné povinnosti mi neumožnili zúčastniť sa celého stretnutia (setkáni), bol som len od soboty obeda, ale vôbec neľutujem. Opäť som stretol ľudí, ktorí su mi blízki. Ďakujem Petrovi a Milošovi (a ďalším), ktorí napriek spúste ťažkosti dokázali sprostredkovať tento míting. Nebolo podstatné, kto na čom prišiel, ale kvôli čomu prišiel – a v tom vidim ďalšiu silu a perspektívu podobných akcii. Boli tu aj „starí harcovníci, aj nová krv“ a myslím, že sa splnili očakávania všetkých.
Teda ešte raz
– tým, ktorí ste neboli: môžete ľutovať
- tým, ktorí ste boli: ďakujem za krásne chvíle vo Vašej spoločnosti
- Miloš, Peter: ĎAKUJEM. Bolo to SUPER. (Len tak ďalej )
5D 1.8 Comfort
mám od: 13.6. 2006
v provozu od: 13.6. 2006
Setkání přátel se nemusí nazývati sraz
Byli jsme s manželkou jen 50%-ní (bo jen 1 noc), avšak znovu a znovu nádherné setkání (dík ShadowGS a Jumbik5 , noví milí lidé ), pěkně jsem si poklábosil o všem (ovšem na vlastní riziko ), zpáteční cesta kousek v mírném dešti, jeli jsme těsně kolem komínů JE Dukovany a CivIček prudce zrychlil . Tak zase někdy příště na viděnou!
------------------------------------------------------------------------
spotřeba PP 6,2, distance 310 km (ze Svitávky), Benneli Kč 32,90 (Lipůvka, Černá Hora)
Kedykoľvek sa chrapún navlečie do vojvodských spodkov, vždy ich predrie.
majitel jiné generace
Super víkend a foto bude až zajtra dnes sa mi už nechce