Přípravy na 4. sraz (2010) zahájeny

Kolegyně a kolegové 8 géčkáři!

Nelenili jsme a zahájili již nyní dílčí přípravy na výběr lokality ke konání našeho srazu v roce 2010. Možná, že se to zdá jako předčasné, ale otevíráme tím i možnost pro ostatní zájemce, kteří by se chtěli ujmout tohoto úkolu. Tím dáváme ve známost, že náš návrh nemusí být ani zdaleka tím jediným nebo pravým. Ba naopak. Kdokoliv nebo kterákoliv skupina má tutéž možnost.

Záměrně, ačkoliv místo je nám známo, nezveřejňujeme žádný detail ani náznak, abychom otevřeli všem stejné možnosti. Ze zkušenosti víme, že místo a termín srazu musí být předmětem široké diskuse většiny členů našeho fóra a každý má mít možnost se svobodně vyjádřit. V říjnu 2009 zajedeme do místa námi vyhlédnutého, abychom prověřili veškeré eventuality na místě. Počítáme s termínem posledního víkendu v květnu, který má již tradici.

Ať nám Civici jezdí a naše komunita má postaráno o každoroční sraz, na nějž se všichni určitě těšíme.

Ze Svitávky vás zdraví svit__vka.jpg

...........................................Shadow, Iček a Jumbik5...................................

Vložil Iček, 16. Srpen 2009 - 14:31

Iček
Obrázek uživatele Iček
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.6. 2006

jc napsal:
Asi tak. Jestli nas neco rozdeli, tak to bude Ickovo neustale hroceni situace. Icku jestli nemas motivaci sraz poradat, nikdo te nenuti. Pokud by doslo na Moravu, Shadow s Jumbikem to urcite zvladnou.

To je hloupost s tím hrocením a Ty to víš moc dobře. Napsal jsem ...přidat na tu či onu stranu (svým názorem) a nebo se jakkoliv (jinak) vyjádřit. Proboha, co na tom je, že mě hned vylučuješ? A jak jsi došel k tomu, že nemám motivaci? Na to mi odpověz, tu a tady.

Quote:
Když máš dobrou náladu, nic si z toho nedělej. Ono to zase přejde.... (J. W.)
--
20. Listopad 2009 - 10:59
jc
Obrázek uživatele jc
bývalý majitel

Asi tak. Jestli nas neco rozdeli, tak to bude Ickovo neustale hroceni situace. Icku jestli nemas motivaci sraz poradat, nikdo te nenuti. Pokud by doslo na Moravu, Shadow s Jumbikem to urcite zvladnou.

--
20. Listopad 2009 - 10:21
Shadow
5D 1.8 Sport
mám od: 14.2. 2008

Iček napsal:
Přátelé, vyjádřete se a připojte se do diskuse ve vláknu http://8g.hondaclub.cz/pravidla-pro-nabidky-na-sraz-2010 , pokuste se přidat svým písemným názorem na tu či onu stranu nebo se jakkoliv vyjádřit, protože bez vašich názorů nejsme schopni správně odhadnout přání a náladu, popř. být odhodlání mít motivaci pro naše společenství 8G něco zorganizovat. Přátelé, nebuďte pasivní a vstupte do toho!

Nemyslím, že je nutné dávat najevo sympatie jedné nebo druhé straně, jsme snad všichni jeden zájem, a to jsou naši UFOnci a všechno kolem nich. Do toho patří, alespoň pro mne, setkání a přátelství s mnoha novými bezva lidičkami. Názory většího počtu členů na současnou situaci snad povedou k úspěšnému konci, ať se setkáme kdekoliv a o to nám snad jde. Tučňák

Only Shadow of ALF

--
20. Listopad 2009 - 10:09
Iček
Obrázek uživatele Iček
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.6. 2006

Přátelé, vyjádřete se a připojte se do diskuse ve vláknu http://8g.hondaclub.cz/pravidla-pro-nabidky-na-sraz-2010 , pokuste se přidat svým písemným názorem na tu či onu stranu nebo se jakkoliv vyjádřit, protože bez vašich názorů nejsme schopni správně odhadnout přání a náladu, popř. být odhodlání mít motivaci pro naše společenství 8G něco zorganizovat. Přátelé, nebuďte pasivní a vstupte do toho!

Myslím si, že jsem dost starý na to, abych mohl tuto výzvu zveřejnit. Múže se snadno stát, že se nakonec nedohodneme na ničem a to by byla škoda, ne?

Děkuji a zdravím vás!

Iček

Quote:
Když máš dobrou náladu, nic si z toho nedělej. Ono to zase přejde.... (J. W.)
--
20. Listopad 2009 - 9:54
jc
Obrázek uživatele jc
bývalý majitel

Podminky viz news. Pripadnou diskuzi k nim prosim tam.

--
19. Listopad 2009 - 12:29
Shadow
5D 1.8 Sport

OK. Končíme tuto diskusi. Jak jsem řikal soudný si to přebere a pokud budu ještě něco podobného psát, zpracuji takový příspěvek jako disertační práci s odkazy a judikaturou. Myslel jsem, že jsme na diskusním portále s volnějšími možnostmi projevu, ale mi to problém dělat nebude. Doufám, že to bude takto požadováno od všech, a že to zvládnou. MrkTučňák

Pokud budu chtít najít bič, tak ho najdu v mnohem více příspěvcích, kde se dají věci vysvětlovat několika způsoby a pak bychom o tom mohli diskutovat do nekonečna. Zavírám oči

Tohle by mělo platit obecně, ne jen v tomto vlákně. Jsem potměšilý

Only Shadow of ALF

--
18. Listopad 2009 - 11:47
jc
Obrázek uživatele jc
bývalý majitel

OK, budeme slovickarit (grrr). To, co jsem vykousnul ja, je o dva odstavce dale, nez jsi ted ocitoval. V tech dvou odstavcich mezi pises o velkych srazech, "rozsahem" to i potvrzujes.

Jestli mne na 8G neco se*e, tak je to cas ztraceny "moderovanim diskuze" (presouvani, cenzura nadavek) a tyhlety zabomysi valky.

Muzeme se domluvit na tom, ze az budes priste zobecnovat, budes min zaokrouhlovat? Tim by se to snad dalo uzavrit. Ale take je mozne pokracovat v diskuzi "kdo ma vetsi p... sraz", ale uz beze mne a na jinem webu.

--
18. Listopad 2009 - 11:18
Shadow
5D 1.8 Sport

2 jc: Nesmíš to hned brát jen na sebe. Kdo se na čem a v jaké míře podílel si každý soudný člověk přebere. Má poznámka byla jen zobecněním situace, bez konkrétního zacílení. Pokud bych to chtěl udělat, dobře víš, že mám ve zvyku se vyjádřit otevřeně a přímo. Připouštím, že ne vždy adekvátně, ale na rovinu. Nikdo není dokonalý. Červenám seTučňák

Tu citaci jsi z mého příspěvku vytáhl přesně. Chybí tam však k čemu se vyjadřuje v kontextu:
U nás na severu Moravy se scházíme cca 1x za 2 měsíce, pokecáme, zašli jsme na motokáry .... Za chvíli se pořádá setkání v Olomoucké Olympii (už podruhé před vánoci) a zdá se, že se začíná líbit. Většina se těší a jezdí se nejen z Moravy, ale i ze Slovenska, či Krkonoš (ok1wu) nebo letos snad Pesada z jižních Čech.

Only Shadow of ALF

--
18. Listopad 2009 - 10:52
jc
Obrázek uživatele jc
bývalý majitel

OK, nezbyva nez citovat: "A odněkud z Čech přichází jen připomínky, kritika a zatím jsem si nevšiml akcí podobného typu, rozsahu a vůbec."

Psals to obecne a co bylo pred tebou jsi ignoroval. Takove registrace na letosni sraz taky nevznikly lusknutim prstu. Proto jsem se ozval a castecne to "jen pripominky a kritika" vztahnul na sebe.

--
18. Listopad 2009 - 10:42
Shadow
5D 1.8 Sport

jc napsal:
Jumbiku Shadow to napsal dost jasne. Ale mozna je to opet nejake nedorozumeni, chtelo by to ujasnit jazyk. Sance pro Icka - v jinem vlaknu :)

Už ani nevím, co jsem chtěl vlastně napsat. Ale doplním jádro. Opravdu jsem netvrdil a nebil se v prsa, že bez Moraváků to nejde. Pouze nemůžu nikde najít podobné aktivity jako děláme na Moravě, a to jsem nemyslel velké srazy. Zřejmě tuhletu skutečnost někdo nedokáže překousnout. U těch velkých: v Luhačovicích jsem nebyl, to znám jen z vyprávění. U druhých dvou si za tvrzením stojím a mohl bych se v prsa bít, ale to nemám ve zvyku.

P.S. Nedokážu nereagovat na poznámku pod čarou, kde se dokáže někdo bít v prsa, jako by to bez něj nešlo a vyhrožoval tím ostatním. To je mnohem nečestnější. A pokud si vzpomínám, vyhrožovat by se tady nemělo.

Only Shadow of ALF

--
18. Listopad 2009 - 8:48

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".