Přípravy na 4. sraz (2010) zahájeny

Kolegyně a kolegové 8 géčkáři!

Nelenili jsme a zahájili již nyní dílčí přípravy na výběr lokality ke konání našeho srazu v roce 2010. Možná, že se to zdá jako předčasné, ale otevíráme tím i možnost pro ostatní zájemce, kteří by se chtěli ujmout tohoto úkolu. Tím dáváme ve známost, že náš návrh nemusí být ani zdaleka tím jediným nebo pravým. Ba naopak. Kdokoliv nebo kterákoliv skupina má tutéž možnost.

Záměrně, ačkoliv místo je nám známo, nezveřejňujeme žádný detail ani náznak, abychom otevřeli všem stejné možnosti. Ze zkušenosti víme, že místo a termín srazu musí být předmětem široké diskuse většiny členů našeho fóra a každý má mít možnost se svobodně vyjádřit. V říjnu 2009 zajedeme do místa námi vyhlédnutého, abychom prověřili veškeré eventuality na místě. Počítáme s termínem posledního víkendu v květnu, který má již tradici.

Ať nám Civici jezdí a naše komunita má postaráno o každoroční sraz, na nějž se všichni určitě těšíme.

Ze Svitávky vás zdraví svit__vka.jpg

...........................................Shadow, Iček a Jumbik5...................................

Vložil Iček, 16. Srpen 2009 - 14:31

jc
Obrázek uživatele jc
bývalý majitel

Kvůli sjednocení diskuze pište prosím další komentáře k článku Návrhy 4. srazu (2010).

--
26. Prosinec 2009 - 16:06
volňaska
Obrázek uživatele volňaska
obdivovatel

jsem pro sosnovou,supr program!

--
26. Prosinec 2009 - 13:53
thomaZ
Obrázek uživatele thomaZ
náhodný návštěvník

Koly, oba palce hore. Palce nahoru

--
26. Prosinec 2009 - 13:23
rybiz
Obrázek uživatele rybiz
bývalý majitel

A máme tu problém......pánové!! Mrk

--
26. Prosinec 2009 - 12:44
john.wolsh
Obrázek uživatele john.wolsh
5D 1.8 Sport
mám od: 18.3. 2008

jsem pro Sosnovou!

--
26. Prosinec 2009 - 10:43
wizi
5D 2.2 Sport
mám od: 5.3. 2009

Podporuji Váš návrh. Poněvadž něco organizovat není nic jednoduchého.Pestrý program.

--
26. Prosinec 2009 - 9:17
Luďan
Obrázek uživatele Luďan
náhodný návštěvník

Konečně je to tady Směju se
Já mám jasno.

--
25. Prosinec 2009 - 17:55
Sau
náhodný návštěvník

Hezkypěkně Palec nahoru

Teď udělat hlasování a sám su zvědav, co letos vyhraje Směju se

...only the good die young...

--
24. Prosinec 2009 - 11:04
Koly
Obrázek uživatele Koly
Administrátor
bývalý majitel
--
24. Prosinec 2009 - 9:46
pegin
Obrázek uživatele pegin
5D 1.8 Sport
mám od: 12.4. 2007

Pánové! Z časových důvodů chodím v poslední době na fórum jen občas a ještě nečtu všechny vlákna, jen ty, u kterých očekávám konkrétní přínos pro mě. K nim patří i toto vlákno, avšak zaplácaný vysvětlováním, co kdo jak myslel, nesmyslnými citáty známých osobností a výklady českého jazyka. Čtení a hledání něčeho, co se týká tématu je opravdu dost únavný a nestíhám text ani rolovat! Zkuste si to vyřídit přes SZ, děkuji!
Nebo to udělejme tak, že mi pak pošlete termín a místo srazu a já se velice rád připojím Směju se

--
15. Prosinec 2009 - 19:40

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".