Hledat |
Přípravy na 4. sraz (2010) zahájenyKolegyně a kolegové 8 géčkáři! Nelenili jsme a zahájili již nyní dílčí přípravy na výběr lokality ke konání našeho srazu v roce 2010. Možná, že se to zdá jako předčasné, ale otevíráme tím i možnost pro ostatní zájemce, kteří by se chtěli ujmout tohoto úkolu. Tím dáváme ve známost, že náš návrh nemusí být ani zdaleka tím jediným nebo pravým. Ba naopak. Kdokoliv nebo kterákoliv skupina má tutéž možnost. Záměrně, ačkoliv místo je nám známo, nezveřejňujeme žádný detail ani náznak, abychom otevřeli všem stejné možnosti. Ze zkušenosti víme, že místo a termín srazu musí být předmětem široké diskuse většiny členů našeho fóra a každý má mít možnost se svobodně vyjádřit. V říjnu 2009 zajedeme do místa námi vyhlédnutého, abychom prověřili veškeré eventuality na místě. Počítáme s termínem posledního víkendu v květnu, který má již tradici. Ať nám Civici jezdí a naše komunita má postaráno o každoroční sraz, na nějž se všichni určitě těšíme. Ze Svitávky vás zdraví ...........................................Shadow, Iček a Jumbik5................................... Vložil Iček, 16. Srpen 2009 - 14:31
|
5D 2.2 Executive
mám od: 19.12. 2007
Zdravím všetkých, oťukávanie prípadneho miesta zrazu bude v dňoch 16-17.10.2009. v Slovensko-Moravskom zložení JUMBIK5, IČEK a SHADOW. Dúfam že Vám budeme môcť doniesť len pozitívne informácie o podmienkách a cenách. Potom už necháme na demokratické rozhodnutie našej komunity či by mali záujem o zraz v nami vybranom mieste.
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.6. 2006
Už se rozkřiklo , co jsme zač MY z 8G a tak přicházejí nabídky z celé Střední Evropy od ubytovacích zařízení vybavených pro nás vhodným zázemím, včetně zajímavých cenových podmínek.
Abychom neporušili pravidla hospodářské soutěže, tak nesmíme, jak napsal Shadow, ani NAZNAČOVAT! Nepochybně se najde celá řada dalších zájemců o uspořádání a zorganizování 4. srazu (2010). A my chceme postoupit ve výběrovém řízení mezi posledních osm (tj. do čtvrtfinále) a pak teprve přidáme konkrétní údaje. Vlastně jsme založili cíleně tuto soutěž v tomto vláknu. Tušíme, že souboj bude velmi tvrdý a tuhý. A my chceme obstát se ctí.
Shadow stíhá, má 1.8 a nemusí ztrácet čas zahříváním motoru před každou jízdou. Tak je to prosté!
5D 1.8 Sport
mám od: 14.2. 2008
My nesmíme ani naznačovat. Ale když Iček ten gril rozhicoval, viděli jsme věcí .... !!!!!!!!
P.S. To víš, léta zkušeností.
Only Shadow of ALF
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007
Mildo, co je to zase za voltr? Hoď to do placu!
P.S. Jak to ten Peťan mohl stihnout, když hrál ještě ve čtvrtek za Kometu?...