Hledat |
Přípravy na 4. sraz (2010) zahájenyKolegyně a kolegové 8 géčkáři! Nelenili jsme a zahájili již nyní dílčí přípravy na výběr lokality ke konání našeho srazu v roce 2010. Možná, že se to zdá jako předčasné, ale otevíráme tím i možnost pro ostatní zájemce, kteří by se chtěli ujmout tohoto úkolu. Tím dáváme ve známost, že náš návrh nemusí být ani zdaleka tím jediným nebo pravým. Ba naopak. Kdokoliv nebo kterákoliv skupina má tutéž možnost. Záměrně, ačkoliv místo je nám známo, nezveřejňujeme žádný detail ani náznak, abychom otevřeli všem stejné možnosti. Ze zkušenosti víme, že místo a termín srazu musí být předmětem široké diskuse většiny členů našeho fóra a každý má mít možnost se svobodně vyjádřit. V říjnu 2009 zajedeme do místa námi vyhlédnutého, abychom prověřili veškeré eventuality na místě. Počítáme s termínem posledního víkendu v květnu, který má již tradici. Ať nám Civici jezdí a naše komunita má postaráno o každoroční sraz, na nějž se všichni určitě těšíme. Ze Svitávky vás zdraví ...........................................Shadow, Iček a Jumbik5................................... Vložil Iček, 16. Srpen 2009 - 14:31
|
bývalý majitel
Infostránka k 4.zrazu spustená! Komentáre prosím tam.
majitel jiné generace
jasne že termín viem, len som chcel vedieť ako to pokračuje
bývalý majitel
Ďalšie informácie poskytneme skutočne každým momentom, ale nevidím dôvod prečo čakať s nahlasením dovolenky, veď termín poznáš (piatok-nedeľa 11.6-13.6).
majitel jiné generace
tak ako pokračuje príprava, termín sa blíži a mne ešte ostávajú necelé 2 týždne na nahlásenie dovolenky
5D 1.8 Sport
mám od: 12.4. 2007
ne Ičku, měl jsem na mysli sraz v Sosnové! Dva nestíhám, takže ten v Jeseníkách jsem odřekl (už jsem psal Shadowovi)
bývalý majitel
Detaily vítězného návrhu (Sosnová + Máchovo jezero) jsou ve vlákně Návrhy a hlasování o 4.srazu. Termín je 11.-13.6.2010.
Momentálně pracujeme na infostránce, spuštění registrací očekávejte v polovině dubna, tj. 2 měsíce před srazem.
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.6. 2006
to Pegin: Nevím, který máš na mysli? Jestli chceš do Jeseníků, právě probíhají uzávěrky, napiš si e-mail Petrovi Kubáčkovi, který byl zcenzurován a nemá sem přístup, na jeho e-mail, který určitě ještě máš v adresáři. Byly doby, než se to tu posralo, že jsme si všichni, co jsme organizovali srazy (včetně Tebe), přece psali e-maily. Pokud bys do Jeseníků jel, DVD z tohoto srazu bys dostal na 100%.
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.6. 2006
Prosím, kdož ještě nezahlasoval, může tak učiniti zde:
http://8g.hondaclub.cz/anketa/kdy-kde-byste-si-prali-mit-4-8g-sraz-2010