Hledat |
Přípravy na 4. sraz (2010) zahájenyKolegyně a kolegové 8 géčkáři! Nelenili jsme a zahájili již nyní dílčí přípravy na výběr lokality ke konání našeho srazu v roce 2010. Možná, že se to zdá jako předčasné, ale otevíráme tím i možnost pro ostatní zájemce, kteří by se chtěli ujmout tohoto úkolu. Tím dáváme ve známost, že náš návrh nemusí být ani zdaleka tím jediným nebo pravým. Ba naopak. Kdokoliv nebo kterákoliv skupina má tutéž možnost. Záměrně, ačkoliv místo je nám známo, nezveřejňujeme žádný detail ani náznak, abychom otevřeli všem stejné možnosti. Ze zkušenosti víme, že místo a termín srazu musí být předmětem široké diskuse většiny členů našeho fóra a každý má mít možnost se svobodně vyjádřit. V říjnu 2009 zajedeme do místa námi vyhlédnutého, abychom prověřili veškeré eventuality na místě. Počítáme s termínem posledního víkendu v květnu, který má již tradici. Ať nám Civici jezdí a naše komunita má postaráno o každoroční sraz, na nějž se všichni určitě těšíme. Ze Svitávky vás zdraví ...........................................Shadow, Iček a Jumbik5................................... Vložil Iček, 16. Srpen 2009 - 14:31
|
5D 1.8 Sport
mám od: 27.11. 2009
v provozu od: 27.11. 2009
Čau Íčku dík za přivítání ,jinak já su Honza ,když budu moct tak rád přijedu ,to víš potřebuji kontakty a informace o Civikovi je to ale mazel že ?
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.6. 2006
Ahoj Masox, vítej mezi námi a klidně se hoď do pohody! To je tu náš takový folklór a my se tím tak bavíme. Takže vydrž a poznávej! A na Tvou počest zkusím udělat předvánoční sraz v Brně a jsem zvědav, esli dovalíš, kémo? Ale na to je tu jiné vlákno a tam to do pár dnů nandéš.
Tak já bych si dovolil hlasovat pro sraz v Jeseníkách ,asi proto ,že to to mám z Brna blízko ,čus Masox
5D 2.2 Executive
mám od: 19.12. 2007
prihlasovanie na zraz bude až po uzávierke návrhov a hlasovaní o mieste zarazu. Potom sa bude riešiť prihlasovanie, úhrada a pod.
5D 1.8 Sport
mám od: 27.11. 2009
v provozu od: 27.11. 2009
Zdar chlapi ,Civica mám 4 dny ,tak si pročítám vaše naše forum a jsem dost na prášky co se tady děje kua chlapi mějte rozum ,radujte se ze života z Civica a neveďte žabomyší války a stejně jsem nenašel kde se můžu nějak přihlásit na ten sraz ,slunce v duši Masox
majitel jiné generace
a básnické střevo se projeví
5D 1.8 Sport
mám od: 26.9. 2008
Trochu veršotepectví ...
Když máš smutek na duši,
což se někdy nesluší,
pohlédni na Civika,
jak kol Tebe utíká!
Je to auto vesměs skvělé,
všechny strčí do p......,
bavoráky hrabou listí,
když Iček kolem nich sviští !
5D 1.8 Comfort
Dadyne! Máš dobré nápady a vejdeš do školních učebnic a čítanek pod heslem:
Chceš se stát mladým? Poradí Ti Dadyn!
P. S. A nešišlej pořád, jó?
v provozu od: 26.7. 2010
no vidis takze nejsi star, si mlad safra to by mela honda prodeje kdyby se udelala reklama: kup si civica a pridej se k nam. 8g.hondaclub uzdravuje, ale i omlazuje. no,to sme trosku odbocili od tematu. us mlcim, us mlcim.
5D 1.8 Comfort
Podle toho, co jsem v životě prožil a zažil, si připadám (jak řekl J. W.,) že je mi sto let a pak si zde někde něco přečtu a připadám si, že je mi osm.