Nový Civic 2016 - 10.generace

Vložil kovzby, 8. Duben 2015 - 18:15

DavidK
bývalý majitel

To neni hejt, to je konstatování. Proč mám dávat za Sport o 150tis víc? Ještě že ten muj mazlík je sotva dospělý. Auris je na pomezí půl mega a civic o moc výš jít prostě nemůže.

--
5. Leden 2017 - 21:27
jc
Obrázek uživatele jc
bývalý majitel

Aha, mozna tam jsou lepsi plasty, je to vic nafouknuty (vic mista pro nohy neexistujiciho spolujezdce) a lip odhlucneny. Tak to jo, to jdu hned objednat Smích

Jestli chces, aby nekdo hodnotil jen auta, ve kterych sedel, tak rovnou zakaz internety Směju se

--
5. Leden 2017 - 21:25
tomika
Obrázek uživatele tomika
bývalý majitel

To je zase hejtu pro nic za nic. Nikdo v tom jeste nesedel a uz ji soudite. Ceny mozna vypadaji vuci 9g nadsazene, ale jak uz jsem psal - urcite pro to maji nejaky duvod a spocitat si to jiste umi velmi dobre, prestoze nam muze evropske vedeni Hondy pripadat jakekoli.

Spritmonitor.de

--
5. Leden 2017 - 18:58
jc
Obrázek uživatele jc
bývalý majitel

Souhlas, je to mimo. Napada mne jedine, ze nechteji prodavat, protoze jich budou mit (pro nas) malo. Tak orostujou cenu, aby na tech par kusech aspon neco vydelali (v kazdem pripade dealeri at si rychle priberou dalsi znacky pokud nemaji...). A casem az se zaplni trh a mozna klesne kurz, budou prodavat vic. Je to kazdopadne tahani penez z tech nejvic loajalnich zakazniku, Franta odvedle si to urcite nekoupi. A byl by hloupej, kdyby ano.

Za mne bohuzel dalsi Honda, kterou nemuzu doporucit ani lidem, co hledaji auto z teto skatulky. Ono by (mi) to teda slo tezko i bez te nesmyslne ceny (motory, design).

--
5. Leden 2017 - 16:35
DavidK
bývalý majitel

Ta cena je uplně mimo. Jestli na 8g byla čekací listina, tak na 10g bude vše skladem. Chudáci prodejci Jsem smutný

--
5. Leden 2017 - 13:23
2bep
Obrázek uživatele 2bep
Administrátor
bývalý majitel

Ano, minimálně cenově by měli hotovo.
Souhlasím s tím, že počkáme a uvidíme. Třeba konečně mile překvapí a nebude těžké potenciálním klientům vysvětlit, proč je dražší o tolik a tolik než ten či onen konkurent.

p.s. Údajně mají jako benchmark A3... No o C8G se to říkalo taky Mrk

--
5. Leden 2017 - 13:06
tomika
Obrázek uživatele tomika
bývalý majitel

Vy byste taky chteli vsechno nejlepe zadarmo... Vyplazuju jazyk Co kdyz to te cene opravdu odpovida, jeste jsem nevidel zadnou evropskou recenzi...Dle vseho ma i castecne nahrazovat zruseny Accord - tak minimalne cenou se jim to zatim dari...

Spritmonitor.de

--
5. Leden 2017 - 12:35
niio
bývalý majitel

ako som pisal, cena 25litrov za to auto je naozaj vela. dokonca na videach spominaju, ze treba tankovat 98 oktan (premium fuel spominali), aby to malo 182 koni, inac 174 tusim. pre mna cena jednoznacne sklamanie...

--
5. Leden 2017 - 10:38
2bep
Obrázek uživatele 2bep
Administrátor
bývalý majitel

Pokud má někdo aktuálně zácpu, tak po prvním CZ ceníku se určitě posere.
To zas budou parádní prodeje.

--
4. Leden 2017 - 22:29
jc
Obrázek uživatele jc
bývalý majitel

Smích

Jinak designove se mi vic libi novy Accord, vidim v tom trosku Legenda. Kdyz pominu to, ze je to (pro mne) moc velky a ze to tu nejspis prodavat nebudou.

--
23. Prosinec 2016 - 8:32

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".