Hledat |
Nový Civic 2016 - 10.generacePodle Meziplynu snad nový Civic už v roce 2016. Jak se vám líbí? https://www.stream.cz/meziplyn/10005398-honda-civic-a-boxster-spyder Vložil kovzby, 8. Duben 2015 - 18:15
|
bývalý majitel
To neni hejt, to je konstatování. Proč mám dávat za Sport o 150tis víc? Ještě že ten muj mazlík je sotva dospělý. Auris je na pomezí půl mega a civic o moc výš jít prostě nemůže.
bývalý majitel
Aha, mozna tam jsou lepsi plasty, je to vic nafouknuty (vic mista pro nohy neexistujiciho spolujezdce) a lip odhlucneny. Tak to jo, to jdu hned objednat
Jestli chces, aby nekdo hodnotil jen auta, ve kterych sedel, tak rovnou zakaz internety
bývalý majitel
To je zase hejtu pro nic za nic. Nikdo v tom jeste nesedel a uz ji soudite. Ceny mozna vypadaji vuci 9g nadsazene, ale jak uz jsem psal - urcite pro to maji nejaky duvod a spocitat si to jiste umi velmi dobre, prestoze nam muze evropske vedeni Hondy pripadat jakekoli.
bývalý majitel
Souhlas, je to mimo. Napada mne jedine, ze nechteji prodavat, protoze jich budou mit (pro nas) malo. Tak orostujou cenu, aby na tech par kusech aspon neco vydelali (v kazdem pripade dealeri at si rychle priberou dalsi znacky pokud nemaji...). A casem az se zaplni trh a mozna klesne kurz, budou prodavat vic. Je to kazdopadne tahani penez z tech nejvic loajalnich zakazniku, Franta odvedle si to urcite nekoupi. A byl by hloupej, kdyby ano.
Za mne bohuzel dalsi Honda, kterou nemuzu doporucit ani lidem, co hledaji auto z teto skatulky. Ono by (mi) to teda slo tezko i bez te nesmyslne ceny (motory, design).
bývalý majitel
Ta cena je uplně mimo. Jestli na 8g byla čekací listina, tak na 10g bude vše skladem. Chudáci prodejci
bývalý majitel
Ano, minimálně cenově by měli hotovo.
Souhlasím s tím, že počkáme a uvidíme. Třeba konečně mile překvapí a nebude těžké potenciálním klientům vysvětlit, proč je dražší o tolik a tolik než ten či onen konkurent.
p.s. Údajně mají jako benchmark A3... No o C8G se to říkalo taky
bývalý majitel
Vy byste taky chteli vsechno nejlepe zadarmo... Co kdyz to te cene opravdu odpovida, jeste jsem nevidel zadnou evropskou recenzi...Dle vseho ma i castecne nahrazovat zruseny Accord - tak minimalne cenou se jim to zatim dari...
bývalý majitel
ako som pisal, cena 25litrov za to auto je naozaj vela. dokonca na videach spominaju, ze treba tankovat 98 oktan (premium fuel spominali), aby to malo 182 koni, inac 174 tusim. pre mna cena jednoznacne sklamanie...
bývalý majitel
Pokud má někdo aktuálně zácpu, tak po prvním CZ ceníku se určitě posere.
To zas budou parádní prodeje.
bývalý majitel
Jinak designove se mi vic libi novy Accord, vidim v tom trosku Legenda. Kdyz pominu to, ze je to (pro mne) moc velky a ze to tu nejspis prodavat nebudou.