Hledat |
Nový Civic 2016 - 10.generacePodle Meziplynu snad nový Civic už v roce 2016. Jak se vám líbí? https://www.stream.cz/meziplyn/10005398-honda-civic-a-boxster-spyder Vložil kovzby, 8. Duben 2015 - 18:15
|
bývalý majitel
Z diskuze me zaujalo jedno srovnani, cituji:
Otazka ceny ...
Spoctete si pocet prumernych platu potrebnych v roce 2006 na porizeni C8G s motorem 1.8. = 28,3
Spoctete si pocet prumernych platu potrebnych v roce 2010 k porizeni C9G exe s motorem 1.8. = 24,3
A kolik prumernych platu potrebujete letos k porizeni 1.5 T?? 23,8
Jasne, prumerny plat nema kazdy, ale platy rostou, a to auto je v tomto porovnani novych kousku na zacatku cyklu "nejlevnejsi" za posledni 3 generace ...
bývalý majitel
Kingovi dojmy z testovačky v Barcelóně
5D 1.8 Sport
mám od: 11.4. 2013
v provozu od: 21.7. 2009
Ten sedan ted vidam v USA dost a zezadu je fakt paradni..hlavne vecer, kdyz vse sviti..s desitkou hatch neporovnatelne.
Skoda, ze na moje prevozy je skoro vzdy vhodnejsi hatchback.
5D 1.8 Sport
mám od: 19.10. 2011
v provozu od: 1.6. 2008
Aj u nás sa bude predávať
bývalý majitel
Ahoj, dnes jsem v Mexiku viděl civica sedana. Musím říct, že vypadá moc pěkně, hlavně na živo - zezadu je rozhodně povedenější než hatchback. Posílám pár fotek
3D 2.0 Plus
mám od: 1.10. 2014
v provozu od: 28.5. 2007
1434 mm
bývalý majitel
moj dojem z interieru je, ze je to velke ako krava. mal som pocit, ze sadam do A7, zvlast tym, ako je vyrieseny stredovy tunel a tiez masivny predok. Co mi vadi, je grafika budikov, mazda to ma vyriesene omnoho krajsie. Tiez tie velke plastove casti su az moc a vyfuky mohli vyustit v tych plastoch.
moj celkovy dojem je: keby to malo este aspon +20koni, tak beriem. Tyzden som jazdil 200konove tfsi nebol to ziaden zazrak, stale to pri zrychlovani clovek tlacil ocami, kym uz mohol preradit, ale oproti 140konom 8G bolo citit rozdiel.
bývalý majitel
Moje dojmy:
Co me zaujalo: oproti 9G pusobi jako velke dospele auto, nizky posez za volantem (mozna jeste niz nez v accordu), velke viko nadrze (asi priprava na mocovinu, nebo hybrid s externim nabijenim ? ), plechy vypadaji tluste a kvalitne, luxusni perletova bila barva, slusny kufr - bohuzel spise na delku nez na vysku.
Co me moc nebere: Interier - je to takove tmave, nevyrazne, moc se mi to nelibi i kdyz to pusobi velmi solidne. Mensi zadni dvere, nezakrytovany motor - to bude mnamka pro lestice , divne kusy plastu kolem motoroveho prostoru a plechy zvlastne slicovane...
Celkove se mi to docela libi. Za sve penize clovek asi dostane kus kvalitne udelaneho auta, ale nejak se z toho vytratilo kouzlo Civicu, nevim, mozna tomu casem prijdeme na chut jako s 8G.
bývalý majitel
To chápu, když si své C8G 1,8 Sport navážil výrazně víc, než uváděla Honda (1.265kg)
bývalý majitel
Nemyslel jsem hmotnost ve srovnani s predchozima generacema, ale obecne. Udelat ze sebe "lehci auto".
Ta vyska a vaha by mne zajimala zmerena, papirum uz neverim