Hledat |
Nový Civic 2016 - 10.generacePodle Meziplynu snad nový Civic už v roce 2016. Jak se vám líbí? https://www.stream.cz/meziplyn/10005398-honda-civic-a-boxster-spyder Vložil kovzby, 8. Duben 2015 - 18:15
|
bývalý majitel
Ok, nejspis budu vyrazet autem z Pankrace. Mam Te svezt?
bývalý majitel
OK, není problém, budu teda počítat s úterým přes poledne
bývalý majitel
Co by to bylo, pozdejc odpoledne? U me to vypada zatim na 24.1. kolem poledne.
bývalý majitel
No mně slibovali, že bude už od 20.1. V pondělí ráno jedu na karosárnu s CR-Večkem, tak to budu mít asi smůlu.
Co v úterý 24.1. pozdějc odpoledne?
bývalý majitel
Od pondělí 23.1. 12:00 do středy 25.1. 19:00 má být CXG k vidění v Praze na Jarově.
Nedame nejakou organizovanou navstevu?
bývalý majitel
Další letáky:
Hatch (no spíš Liftback)
Sedan
bývalý majitel
Takze jsem si dal trochu prace a:
SKODA OCTAVIA 1.0 TSI 85kW - Style 513 900 Kc
+
5800 17 kola
8200 predni senzory
8100 park. Kamera
3500 automatické přepínání dálkových a potkávacích světel (mozna soucasti Full LED svetlometu s AFS, nezjistoval jsem)
4900 Sunset (zatmavena okna vzadu)
15000 Crew Protect Assist – proaktivní ochrana cestujících a boční airbagy vzadu, Front Assist
33100 Traveller Assist Basic (rozpoznání dopravních značek, Auto Light Assist, Lane Assist,
infotainment Amundsen 8" s navigací, Infotainment online na 1 rok)
17000 ACC – adaptivní tempomat a Front Assist – sledování odstupu od vpředu jedoucího
vozidla včetně automatického zpomalování a brždění, do 160 km/h
= 609 500Kc
HONDA CIVIC 1.0 95kW ELEGANCE - 569 900 Kc
+ bezklicove odemykani a zapalovani
+ Full LED světlomety s funkcí AFS,
zadní LED svítilny TOP
= Cenu si odhadnete sami, ale je snad vice nez jasne, ze to auto proste drahe neni + Civic ma o 10kW navic.
Honda Sensing ma, zda se, vice funkci nez ten od Skody, ale nenasel jsem k tomu moc podrobnosti...
(neresil jsem veci jako chromovane listy, osvetleni interieru, koberecky a takove ty ptakoviny)
PS.: Uz chapu proc ma Honda striktni a prehledne vybavy - vyznat se v Ceniku Skody vyzaduje min. Vyssi odbornou skolu.
bývalý majitel
Ja jim budu drzet palce, protoze jestli si tu cenu neobhaji u zakazniku, tak to bude zle...USA recenze jsou pozitivni a to dokonce i ve spojeni s CVT prevodovkou. Bohuzel v Cechach se u auta resi jine "dulezite" veci, tak uvidime...
EDIT: Co jsem tak koukal, tak si pochvaluji zejmena rizeni, pak podvozek, motor (v Americe maji jako volbu jeste atmo motory) a prevodovku = svatou Honda ctverici, pak nekdo zminoval i velky kufr. Rozpaciti ani tak nejsou nad cenou, ale spise nad kombinacemi vybava vs. motor a prevodovka. Nechapu, ze se pozastavuji nad tim, ze kdyz tam nalejes >98 oktan, ze to ma o cca 10koni vic - to mi prijde naopak prijemne, Honda vyuzila potencial motoru, ktery je vyuzitelny jen pri vyssim oktanovem cisle, a dala tak zakaznikovi alespon nejakou satisfakci za drazsi benzin. Me treba mrzi, ze do auta musim tankovat N98 spise jen proto, abych se vyhnul te biosragore. Na vykonu to vubec nepoznam.
bývalý majitel
Samozřejmě může, ale musí být něčím opodstatněné. Ze zkušenosti s Hondou za poslední roky jsem spíše skeptický a radši se nechám mile překvapit.
Ale ikdyby to auto bylo tak dobré, musela by začít Honda šlapat do marketingu. A to co nejdříve, nejlépe hned. Dnes je v EU její propagace naprosto nulová.
Když jsem ve Franfurtu 2015 sednul do Merglu "A" v nějaké naftové verzi pro autoškoly, tak bylo na první pohled jasné, že to auto je trochu víc než klasický hatch nižší střední.
Ale Civic co, veškerou koncepcí bude stejný jako ostatní, turbobenzín s víceprvkem, jelikož kromě Mazdy už všichni přešli nebo přecházejí na turbobenzíny. Jinak je to jen o vyladění toho auta, všelijakých el. fičurách a pomocních. Ale to mají ostatní taky.
Bude to Hondí naladění opravdu tak dobré, budou použité materiály a zpracování tak kvalitní, budou všechny ty fičury opravdu tak cool a funkční? A hlavně, vytáhne si konečně EU/CZ zastoupení hlavu z řitě a začně své zboží nabízet?
Každopdáně máme téma na zítra
bývalý majitel
Proc nemuze ? Protoze je to civic a protoze byla stara 9g levnejsi ?