Hledat |
Nový Civic 2016 - 10.generacePodle Meziplynu snad nový Civic už v roce 2016. Jak se vám líbí? https://www.stream.cz/meziplyn/10005398-honda-civic-a-boxster-spyder Vložil kovzby, 8. Duben 2015 - 18:15
|
náhodný návštěvník
Bude takto vypadat 10. generace Civicu aj u nas?
image upload no ads
image hosting 10mb limit
bývalý majitel
neofiko render, jak by mohla vypadat serie:
Pekny ne?
bývalý majitel
Souhlas, jak design tak motory. Vzhledove je to urcite lepsi nez devitka (i kdyz ten zadek je taky hnuj), ale tvarove jednoduche UFO je neopakovatelne.
5D 1.8 Sport
mám od: 30.5. 2013
v provozu od: 14.6. 2007
jojo, je mi jasné proč tomu tak je, vysokootáčkové motory prostě nesplní nároky a normy. S autama se pak děje to co se děje...
bývalý majitel
Njn, podekujme EU a eko slunickarum...
5D 1.8 Sport
mám od: 30.5. 2013
v provozu od: 14.6. 2007
Ten design... pro mě stále zůstává designově top 8g, u 9g se mi absolutně hnusí prdel, čumák taky nic moc, 10g je v mých očích o něco hezčí, ale že by se mi líbila, zdá se mi to takové přeplácané. Decentní design 8g je i po 10letech podle mě stále moderní, jestli todle má být také vyráběno jako "nadčasový" design, tak to potěš koště... K tomu 1 a 1.5 vyhnaná turbem...
majitel jiné generace
http://auto.idnes.cz/honda-civic-zeneva-03x-/ak_aktual.aspx?c=A160302_133057_ak_aktual_fdv
bývalý majitel
To se zatim neví, o 150kW se mluví jako o stropu při zachování rozumné výdrže a spolehlivosti. Finální výkonová varianta pro EU ještě nebyla potvrzená. Honda JadeRS v Asii má 110kW a 206Nm, US Civic má nějakých 127kW a 220Nm, samozřejmě díky Turbu je mnohem snadnější udělat více výkonových variant. To samé platí i u warťas 1,0VT.
Tak třeba bude 1,5 se 127 kW pro klasické 5D a 150kW použijou na TypeS/Sport či jak nově nazvou "babyTypeR".
Počkáme si do září a v Paříži se to snad dozvíme. Prodejce z Kolína mi v pátek řikal, že zatim mají info o 127kW i pro EU.
bývalý majitel
Ta foukaná 1.5 má mít 150kW?
5D 1.8 GT
mám od: 11.1. 2019
v provozu od: 26.7. 2010
noo.. jestli tam mají taky kindermanagement jako je v poslední době v některých firmách zvykem, tak se není čemu divit , přinejmenším by to chtělo někoho s pamětí, zkušenostma a vůbec.. dnes jsem se v jednom autosalonu dozvěděl, jak po "novelizaci" to nemá hlavu patu a zákazník platí bez dostatku informací, narozdíl od předchozího "neuspokojivého" stavu.. = no comment
ale i X.g se mi stále zamlouvá , uvidíme co vydrží..