Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
bývalý majitel
I když jsem utekl dřív, alespoň jednu mobilovku jsem stihl.
edit:
3D 2.0 Sport
mám od: 17.4. 2010
v provozu od: 20.10. 2011
Jsem na tom bohužel stejně ležim a potim se jak zvíře, tedy dnes určitě ne
5D 2.2 Executive
mám od: 28.1. 2013
v provozu od: 7.11. 2007
Tak zrovna teď to vypadá tak, že bych dorazil aspoň tak na hodinku.
3D 1.8 Sport
mám od: 9.8. 2013
v provozu od: 1.6. 2007
já se bohužel vzhledem k počasí a zdravotnímu stavu musím omluvit.. odpoledne mě přepadly teploty
bývalý majitel
Snad budou mít Norové pravdu.
bývalý majitel
Podle yr.no bychom měli mít zítra odpoledne už sucho, jasno a cca 14°C
Kubajsu, škoda, užij si oslavu
bývalý majitel
Ahoj, obávám se že nestíhám... Rodinka si vymyslela oslavu narozenin babičky od 2 na Šeberově...
bývalý majitel
www.in-pocasi.cz (které má vždy pravdu) prozatím na sobotu 21.9. hlásí:
Oblačno až zataženo, přechodně polojasno, místy přeháňky. K večeru postupně ustávání srážek a ubývání oblačnosti. Nejvyšší denní teploty 13 °C až 17 °C
Z toho plyne, nebude-li pršet - nezmoknem.
3D 1.8 Sport
mám od: 9.8. 2013
v provozu od: 1.6. 2007
nevím, jestli pojedu po D1, je tam teď ta velká uzavírka na trase, tak to vezmu možná jinudy.. ono to nějak dopadne
bývalý majitel
Neni to složité Z D1 sjedeš před Prahou na R1 (směr Plzeň a letiště Ruzyně), pak sjedeš na exitu28 a na prvních světlech zahneš doprava (smět Terminál 3), přes dálniční most a další světelnou křižovatku rovně a na další světelné doleva, kde už vidíš OC Šestku.