Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
bývalý majitel
Tak co, kdo další uvažuje o účasti? Abych případně v předstihu navýšil rezervované kapacity
p.s. Předpokládám, že všichni zapsaní budou zároveň i hrát nebo je zde někdo, koho bowling neláká a bude nás jen povzbuzovat?
5D 1.8 Executive
mám od: 15.5. 2013
v provozu od: 10.2. 2009
Ahoj, hlasim se taky. Rad Vas uvidim, Chodovske srazy nestiham, tak alespon pred vanoci. M
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.1. 2010
v provozu od: 7.1. 2006
Tak je to na 99% že jedeme,plus Verča s bratrem Vaškem.
bývalý majitel
Změna místa konání:
- bowling a večeře se bude konat v Motelu u krbu.
Máme tam rezervované 2 dráhy od 17:00 do 19:00 a následně od 19:00 přilehlý stůl. Dle informací od Lucky, tam vaří velice dobře, samotná bowlingová herna je na mnohem vyšší úrovni než původně zvažovaný areál. Parkování také nebude problém a navíc to pro nás bude i relativně tématicky blízké
viz.
p.s. Teda pro případ, že by si chtěl někdo koupit motorku nebo sekačku
bývalý majitel
Dnes jsem tam volal a máme tam i předběžnou rezervaci na 2 dráhy od 17:00 do 19:00 a následně večeře.
Ale, bohužel to nebude herně nic moc, jelikož je to "provázkový" bowling a ani přezutí do bowlingových bot nevyžadují.
Osobně bych se poohlédnul jinde, jelikož s podobnými zařízeními mám špatné zkušenosti
bývalý majitel
Yes 2x
bývalý majitel
Píšu si Tě
Kdo další?
5D 1.8 Sport
mám od: 11.11. 2009
já já já
bývalý majitel
Výběr termínu můžeme uzavřít.
Zvolena byla sobota, 7.12.2013.
Nyní si potřebujeme ujasnit bowling, kam pojedeme a dle toho místo srazu.
Tedy kdo a v jakém počtu pojede?