Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
bývalý majitel
Co se týče Benešova, tak tam je jen bowling, ale hned u výlezu je na proti restaurace (pizzerka), hold bychom si "zakouleli" a pak se případně přesunuli. Ale chápu, že je lepší to vše mít v jednom. Lucka
bývalý majitel
Motokáry mají smysl za tepla (třeba na jaře dáme opět Hořovice - outdoor dráha), ale zrovna v Radotíně zmrznem
Jsme dosti rozličnou společností a bowling je takový dost univerzální sport.
bývalý majitel
Musí to být Bowling? Nelze třeba motokáry v Radotíně?
bývalý majitel
Trochu nám to zde utichlo
Musíme dořešit 2 věci, domluvit se na termínu a vybrat konkrétní bowlingovou hernu.
Za mě jsou největšími favority tyto soboty:
23.11., 7.12. a 14.12.
Akce by vždy začínala cca od 15:00 srazem na parkovišti u některého z Pražských nákupních center (přeci jen budou Vánoce a musíme nakoupit dárky )
Následně bychom se hromadně přesunuli k vybrané herně, kde bychom si "zasportovali" a akci bychom uzavřeli nějakou chutnou večeří.
Výběr bowlingové herny:
- loni jsme zkusili Modrou Stodolu v Horoměřicích, bowling mi přišel OK, ale kuchyně dost drhla
- letos na jaře jsme byli ve Stone Bowling baru v Benešově, bowling OK, ale pokud se nepletu tak nevaří
Základní požadavky na hernu:
- Bowling + restaurace
- parkoviště minimálně pro 10 aut
- mechanické stavěcí stroje, se špagáty mám dost pšatné zkušenosti
- lokalita: Praha nebo blízké okolí (očekávám i velkou mimopražskou účast )
Máte nějaké návrhy?
Samozřejmě se zájemci nazepomeňte hlásit
3D 1.8 Sport
mám od: 9.8. 2013
v provozu od: 1.6. 2007
ta řada fufíků vypadá moc hezky! škoda, že tam chybí černej tajpejsek.. no snad příště
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.1. 2010
v provozu od: 7.1. 2006
Dík za pokec,pohoda.Aspoň jsem vymetl pavouky z výfuku.
bývalý majitel
Minisrázek jako vždy pohodový pokec. Díky.
5D 1.8 Executive
mám od: 15.5. 2013
v provozu od: 10.2. 2009
Omlouvam se, nepodarilo se mi dorazit a byl jsem bez netu, takze omluva nemohla prijit ani vcas. Doufam ze se to vydarilo.
bývalý majitel
to nexus_cz: Díky za dokumentaci
Takže to máme (zprava):
- jc
- nexus_cz
- Rocky
- jarek
- 2bep
- Pája
- Shafo
- Mark
8 kousků s ohledem na nepřízeň počasí je si myslím slušný výsledek. Rád jsem poznal nové tváře a doufám, že si všichni užili příjemné odpolední setkání a pokec
Dohodli jsme se na předvánočním srazu, který spojíme s bowlingem a nejspíš nějakou vhodnou večeří.