Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
bývalý majitel
Osobně zkušenost nemám, ale byli tam kolegové... bowling klasika, co se týče jídla, tak taky průměr, ale to mi říkal šéf, kterej je trochu nóbl na jídlo, takže to beru s rezervou, velkou Mrknu na to a případně zítra otestuji na oběd nebo omrknu osobně... z práce to mám cca 3km Lucka
Super, urcite na ne mrknu na netu a sjedu se tam nekdy podivat. Ja byl s kolegy v patek v Radotine, v Restauraci teplo, burger skvelej a kamarad jezdil motokaru v tricku jeste asi v 11 hodin vecer, jinak ale spis na mikinu.
bývalý majitel
Dnes večer jsem byl s kolegy z práce v Pragaarena.cz na Čerňáku a musim, říct, že to byly zatim nejlepší motokáry, které jsem v Praze navštívil.
Motokáry ve velice dobrém stavu (žádné řešení horší/lepší), dráha perfektně postavená a povrch je výborný (žádný uklouzaný Radotín).
Parkování je tam bez problému, kuchyň má sice omezenější výběr, ale vaří dobře.
Restarace je vytápěná a samotná dráha taky, ale i tak tam byl kolem 21:00 cítit chlad a motokáry víc klouzaly (a to bylo venku kolem 10°C), takže si nedělám iluze, že by to měli v Radotíně vyhřívané lépe.
Tj. za mě to opravdu není vhodnou alternativou bowlingu během zimy. Ale někdy na jaře se tam můžeme vydat
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.1. 2010
v provozu od: 7.1. 2006
Tak letos bohužel asi beze mne,všechny termíny jsem v robotě.
bývalý majitel
Hlasování o termínu akce uzavřeme tuto neděli 20.10. ve 20:00.
Pak rozjedeme už nějaké konkrétní plánování
bývalý majitel
Mam s nim zkusenost jednou a to takovou ze jsem jel vcera okolo a vypada slusne i z venku a ma velke parkoviste navic v okoli mycky to Prazsti vsichni prazsti zname
Jinak zkusenost zadna, pokud bys ale chtel nejakou hloubejsi investigaci muzem nekdy chodov/vestec spojit i s navstevou a konzumaci v tomhle podniku
bývalý majitel
to Fil: DONE
Ten bowling v Jesenici vypadá slušně, máš s ním osobní zkušenosti?
bývalý majitel
Dal jsem to tam jen jako priklad, mozna hod ten pool do sveho prvniho postu
A co se mista tyce tak jsem pro http://bowling-steakbarjesenice.cz/
Pro prazke jednoduche diky mytce vestec a ostatnim to je stejne jedno
bývalý majitel
Odhlasovano, me je to totiz asi skoro jedno ))
Umyj si auto BezOplachu.czPetr Žitný