Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
bývalý majitel
Jelikož eviduju 20 účastníků, tak jsem rozšířil rezervaci na 3 dráhy/2h a následné posezení pro 20 lidí v nekuřácké části restaurace
bývalý majitel
Dámy a pánové, milí účastníci
Máme necelé 2 týdny do akce, jak to vidíte se svou účastí, obvzláště Ti nerozhodnutí, a kde se k nám připojíte (OC Šestka nebo až Bowling)?
5D 1.8 Sport
mám od: 11.11. 2009
Já se přidám mám to za rohem tu šestku vynechám a budeme držet HONDA fanglu
bývalý majitel
No my tentokrát přijedeme rovnou na bowling a nezúčastníme se spanilky ale roztáhneme se a zabereme místo
Jak to vidí Ti s nejistou účastí, nějaké upřesnění?
p.s. Případně prosím upřesněte, zda dorazíte už na OC Šestku (cca 15:00) a kdo až přímo k Bowlingu (16:45).
bývalý majitel
Když to vyjde, tak nejspíš i s Pavlínou. Ale zatím opravdu nemůžu nic slibovat...
bývalý majitel
Se nám to trochu rozrůstá Abych přiobjednal dráhu a stůl
to Kubjasu: dorazíš sám nebo s Pavlínou?
bývalý majitel
Tak to vypadá, že nám to taky vyjde i se ženou a přijedeme.
bývalý majitel
Uvažuji, že bych se stavil. Ale do pátku 6. mám termín odevzdání dost rozsáhlé zprávy, tak teď ještě nemůžu slíbit, že budu v sobotu funkční/při smyslech
bývalý majitel
Zatím nezávazně se stavím na Šestce, jestli pojedu Bowlit ještě promyslím.