Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
3D 1.8 Sport
mám od: 9.8. 2013
v provozu od: 1.6. 2007
odhlasováno - jsem taky pro sobotu
bývalý majitel
to Fil: Za iniciativu , ale od počátku řešíme soboty Pátky jsou pro mimoPražské pasé...
bývalý majitel
Panove, vytvoril jsem doodle hlasovani pro tenhle event dokud to budem resit demokraticky , hlasujte pro den/dny ktere vam vyhovuji nejvice
http://doodle.com/49wbh3f5i9hgf2du
5D 1.8 Sport
mám od: 26.11. 2010
Za mě by byl ideální datum 7.12.,
23.11. budu po pracovní předvánoční besídce a v půlce prosince už asi bude kolem nákupních center blázinec, takže ten začátek prosince vypadá asi nejlíp.
3D 1.8 Sport
30.11. ne, prosím, to máme předtím v pátek firemní neoficiální večírek a to nedám..
jsem pro začátek prosince
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.1. 2010
v provozu od: 7.1. 2006
Co třeba 30 11.Jenom návrh.
bývalý majitel
to mega1: Dávám demokracii ještě pár dní, pak nastoupí diktátor, doufejte, že osvícený
to Mark: Díky za reakci
bývalý majitel
Za mě bych se přikládal k termínům navrhnutým Martinem 23.11. nebo 7.12.
3D 1.8 Sport
z mých zkušeností z pořádání srazů bych byla pro to, jelikož je to celkem za dlouho, prostě stanovit termín a právě proto, že je to za dlouho, se lidi můžou přizpůsobit
až vymyslíš termín ufo-srazu, tak já podle toho vymyslím termín vánočního srazu HCV, abychom se nekryli
bývalý majitel
to nexus_cz: Snaha se samozřejmě cení Jen tato předvánoční akce mívá spíše poklidnou rodinější atmosféru, i proto jsme loni zvolili bowling, kde si zabaví mladí i staří, ženy i muži Divočení na motokárách si necháme na jaro a třeba zas zopakujeme Prvomájový výjezd zakončený na venkovní dráze v Hořovicích
ad) kombinace bowling & restaurace: Nemusí to být za každou cenu fyzicky v jednom zařízení, spíše se obávám možných potíží při hromadném parkování při všech těch přejezdech
Prvně bychom ale měli vyřešit termín, tak kdy?