Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
bývalý majitel
No přímo Ufo-sraz teď asi pár týdnů nebude, přeci jen je léto obdobím spíše větších akcí, jako Sraz UFO ve Středu v sobotu 3.8.2013, víkend před tím HONDAY a víkend na to HONDA relax meeting - Adamov (SK)
Teď ve čtvrtek bude v Praze pravidelný H+ MiniMaxiSraz Chodov.
Ale pokud toužíš po nějakém čistě Ufo Pražském srazu nic Ti nebrání nadhodit debatu nad nějakým termínem, místem atd. Až pak budete mít konkrétní místo a čas hodim Vám to do úvodního topiku.
Já jsem bohužel až do konce léta docela zabitej, takže se možná nebudu moct účastnit
bývalý majitel
Ahoj, nechystá se nějaký další UFO sraz v Praze? Mám auto krátce a nechci být ve vesmíru sám.
bývalý majitel
Zde jsou fotky z bowlingu v Benešově.
i my se přidáváme a děkujeme Lucce a Honzovi za prima program. Všem se nám to moc líbilo a těšíme se na další akci. Dneska jsme ale všichni totálně vyřízení, domů jsme dorazili v jedenáct, i když Pája 8G pěkně proháněl, a ráno hned hurráá do práce. Vlasta spí snad i ve stoje. Jinak doufáme, že brzy uvidíme fotky. Mějte se krásně a brzy pa pa Verča a ostatní
bývalý majitel
Prima akce, krásné počasí a hezká projížďka
Díky L@H za výběr lokalit, Bowling neměl chybu a v Mandavě snad časem vychytají tu naprostou desorganizaci.
Cesta domu byla v pohodě, v bezpečí jsem dovezl Filipa s Verčou domů a pak se z Vypichu k Novým Butovicícm pěkně projel s červeným C9G, pán věděl, jak se s Hondou jezdí
bývalý majitel
Jako vždy super pokec a zábava PS: koleno se začíná pěkně vybarvovat asi bude modřinka Doufáme, že všici dobře dojedou domu.
L&H
Snad aby tam nenaběhl Mulder se Sculiovou, když to tam bude samý UFO
bývalý majitel
Na 18:00 jsou zarezervovány dvě dráhy na bowling, nacházejíc se v centru Benešova. Parkování by mělo být možné v areálu.
účastníci:
- Rocky s Luckou
- 2bep + chimi.cr s Verčou
- Pája
- Verča s přítelem
- jc snad aspoň na chvíli
- sumy snad mu to vyjde
...
..
.
Ještě někdo
5D 1.8 Comfort