Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
bývalý majitel
Nakonec jsem celý zítřek pryč - kurňa . Tak snad někdy jindy
5D 1.4 Comfort
mám od: 14.10. 2012
v provozu od: 20.12. 2007
Uvidímě, řekl slepej Pořád nevím jestli pojedu do Zlína už zítra odpoledne, nebo až ve čtvrtek ráno Ale tak když vše klapne, tak alespoň odpoledne v Bene se na chvilku ukážu. Ať to tam pořádne "zaUfíme"
bývalý majitel
Z nedostatku času jsme s Rockym přestoupili z demokracie na autoritářství (snad osvícené ) a výsledek :
- Restaurace Mandava, která se nachází zde.
- sraz od 15:00, následně se pak po 17:00 odebereme hromadně do Benešova na bowling, který bude rezervován od 18:00.
účastníci:
- Rocky s Luckou
- 2bep + chimi.cr s Verčou
- Pája snad s Vlastou či Verčou
- jc snad aspoň na chvíli
- jendosa snad mu to vyjde
...
..
.
Kdo další?
bývalý majitel
Okolo jezdim pro beton A ten cas uz je pro mne zajimavej.
bývalý majitel
Jelikož bude počasí všelijaké a na H-C to po počáteční euforii uvadlo, tak jsem zkusili něco vymyslet s Rockym.
Přeběžně jsme se domluvili na nedávno otevřené Restaurace Mandava mezi Prahou a Benešovem, viz. mapa.
A čas, tak na 15:00.
bývalý majitel
Jestli mi do toho něco nevleze, tak se taky stavim . Už se ví kde?
bývalý majitel
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.1. 2010
v provozu od: 7.1. 2006
Čauky,rád se také přidám.Ve středu je svátek takže volno
bývalý majitel
No bezva, tak už máme místo srazu