Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
3D 1.8 Plus
mám od: 26.6. 2014
v provozu od: 21.3. 2009
Já se přidávám, bude to moje první setkání se členy klubu
bývalý majitel
Takže kdo by byl ochotný dorazit za necelé 2 týdny, v sobotu 23.3. na cca 15:00, na střechu OC Šestka?
Probereme náměty a plány na akce během letošního roku.
Příjdou:
- 2bep
- Rocky + Lucka
...
..
.
bývalý majitel
Budu mít nejspíš cestu do eshopu Honda-clubu bude tam někdo něco chtít, že bych Vám to hodil na OC Šestku?
bývalý majitel
STel : můžu tě ujistit že na tom nejsi sám.Já jsem si naštěstí vzal dovču na honday.
5D 2.2 Executive
mám od: 28.1. 2013
v provozu od: 7.11. 2007
Teda ale já bych se tak hrozně rád začleňoval do komunity, ale cela Honda komunita je vyloženě vysazená proti mému rozpisu směn Chodím do práce přesně polovinu dnů v měsíci a všechny akce se plánují na dny, kdy jsem v práci Na Minimaxi pojedu rovnou z práce na Honday bych si musel vzít dovolenou, kterou už nemám šanci dostat, protože dovolená na letní prázdniny je u nás rozebraná do konce ledna nejpozději. Teď se tu chystá něco kolem mě (kolem Benešova) a 23/24.4. jsem jak jinak než v práci. Asi se nechám přeložit na jinou směnu.
bývalý majitel
Určitě, za nás by to šlo
Co tedy pojmout první letošní sraz jako koordinační a zkusit si to nějak zevrubně naplánovat na zbytek roku?
Sešli bychom se tradičně na horním patře parkoviště OC Šestka někdy o víkendu, nejlépe do konce března? Co ten víkend 23/24?
bývalý majitel
Super... Tak se můžete všichni 3 připojit
Tak to vypadá dobře, to by mohlo být taky super. No já teda nevím, ale já na íhaháááá nejdu já to chlapům natřu v bojišti Ale super, kdo by nechtěl toto, může na koně či jsem koukala, že je i lanové centrum.
Lucka