Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
bývalý majitel
Samozřejmě, že půjde o víkend nebo státní svátek
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.1. 2010
v provozu od: 7.1. 2006
Benešov a Konopiště by nebylo špatné ale chtělo by to na víkend
5D 1.4 Comfort
mám od: 14.10. 2012
v provozu od: 20.12. 2007
Benešov by se líbil. Jen aby to ale s místníma neseklo. Vždyť v okolí tu jsou včetně jednoho sedana a našeho Ufíka jen asi 3 kousky.
bývalý majitel
Za chvíli zde máme konec zimy a s jarem se nám snad vrátí i slunce, nějaké návrhy na jednodenní akci někde v Praze a okolí nebo si dáme sraz opět jen na Šestce.
Loni zde pár jedinců zmiňovali Benešov a Konopiště
bývalý majitel
to Rocky: Loupnul jsem Vám to do topicu. Jak jsem psal na FB, my se bohužel nezúčastníme.
Užíjte si to
bývalý majitel
Čauky, s Luckou máme hurá akci zítra 13.1. bychom vyrazili na Černou Horu na sáňkářskou dráhu. Cca na 12h v Jánkých Lázních. Kdyby někdo chtěl vyrazit též? :)Psi, ženy, děti mají vstup povolen
Nechtěli jsme zakládat nové vláko, proto házím sem, snad nevadí
Taky se přidávám s poděkováním Martinovi za organizaci a všem za bezva "sportovní" večer Příště určitě zůstanu do konce..jjo návštěvě se naše autíčka móóc líbila..
bývalý majitel
Martinovi taky díky za vydařené odpoledne,některé ty fotky stojí za to (jinak dobrý).
S ¨Rockym¨ to máme matematicky i fyzikálně v rukávu.
bývalý majitel
Petr nehulí, ale hezky mu to voní z výfuku...
bývalý majitel
Nene, Pája je vzorňák, ten tam byl už první a držel nám místo u našeho oblíbeného stolu