Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
bývalý majitel
Když už Petr nakousl to obchodování, pokud vše klapne, tak si plánuju tento týden něco objednat a osobně vyzvednout v H-C.cz eshopu.
Chtěl by tam někdo z účastníků sobotního srazu něco?
Termín objednávek je do úterý 11.12.2012 20:00, pak budu zadávat objednávku do eshopu.
Platil bych případně za Vás s tím, že si zboží 100% odebrete a zaplatíte v sobotu.
p.s. Platí cena pro členy.
bývalý majitel
Hojte, nechcete nekdo neco hodit od ChemicalGuys.cz?
Petr Žitný
bývalý majitel
Předpověď počasí nám ukazuje zataženo, bezvětří a cca -10°C v sobotu 15.12. odpoledne Takže beru cca 1L horkého čaje v termosce a snad to nějak v rukavicích a čepicích na Šestce přežijeme, než vyrazíme na Bowling
bývalý majitel
to Verča, Mark a Pája: Kalendáře jsem dnes vyzvedl, můžete se těšit
bývalý majitel
to Pája: Díky za upřesnění Pavle
Vychází nám to na 5 - 6 hráčů na dráhu (podle toho zda to potvrdí Kubajsu s doprovodem), což je na 2h myslím si tak akorát. Už se na Vás těším
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.1. 2010
v provozu od: 7.1. 2006
Martine tak jedu s Vlastinou+Verčou,hrát budeme dva a pojedeme jedním autem.
bývalý majitel
to Pája, Verča a Kubajsu: Tak jak Vy 3, ještě pořád nemáte jasno v tom kolik Vás pojede?
p.s. Budu se sebou mít 6 klubových samolepek, kdo bude chtít, může si ji vyzvednout osobně za 50,-/ks.
bývalý majitel
Aktualizoval jsem seznam účastníků
to Pája, Verča a Kubajsu: Dejte vědět, až budete mít jistotu v tom kolik Vás nakonec pojede.
bývalý majitel
to Kubajsu: Nijak to na členy a nečleny nerozdělujeme Uvádění počtu účastníků a hráčů je jen praktického důvodu, abych věděl pro kolik lidí budeme celkově potřebovat místo v restauraci a kolik z nich bude hrát
Každopádně díky za upřesnění
bývalý majitel
To jo, ale jenom jeden člen (resp. někdo kdo se vyskytuje na foru)
http://moje.auto.cz/Kubajsu/honda.html