Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
bývalý majitel
to VAKOVLK: Pojedeš sám nebo někoho vezmeš se sebou? Jde mi hlavně o počet hráčů.

5D 1.8 Sport
mám od: 11.11. 2009
Tak jo pojedeme do té modréé ale ten čas no nevím já tam budu v 14:55 hod

bývalý majitel
Trochu jsem o bowlingu popřemýšlel a vzpomněl jsem si na jeden z nedávných dílů "Ano šéfe", konkrétně Restaurace/Bowling, relax park - Modrá Stodola.
Cenově je o chlup levnější než Zličín a hlavně tam nebude předvánoční blázinec jako v Metropoli. Navíc umožňují i jiné aktivity (kulečník, karambol, pinčes, fotbálek, etc.)
Vzdálenost je to stejná jako na Zličín a navíc by neměl být problém s parkováním, trasa z OC Šestka mini-spanilka
Sraz bych ponechal na 15:00, tradičně na střešním parkovišti OC Šestka a následně bychom vyrazili k bowlingu, kde bychom si pronajali na 1-2h 1 či více drah, dle počtu hráčů
(cca od 16:00)
Myslím, že by to mohla být výborná akce
Jdeme do toho?
Máme ještě měsíc čas, tak to můžeme vypilovat.
Každopádně pokud souhlasíte, tak bych potřeboval znát nick/zda souhlasíte se srazem v 15:00/počet účastníků srazu/počet hráčů bowlingu.

př.: 2bep/sraz 15:00 - ANO/1 účastník/1hráč
5D 1.8 Sport
mám od: 11.11. 2009
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.1. 2010
v provozu od: 7.1. 2006
V 15 hod může být a kuželky také.To se sejdem na šestce a pak pojedem na Zličín?

bývalý majitel
Ještě přikládám link na zmiňovaný Bowling na Zličíně - Best Bowling Centrum.

Drah tam mají dost, na rekreační hru je si myslím ideální 6 hráčů na dráze a tak maximálně na 2h, pak už většina nebude cítit ruku
Cena v sobotu 11:00 - 18:00 je 290,-/dráha na 1h.
bývalý majitel
to zitnyp: Na "hodinku" to nikdy nebylo, většinou jsme "zavírali" místní (OC Šestka) kavárnu.
Vždy jsme se zdrželi 2 - 3h 

Kromě květnové akce, kdy jsme to měli s projížďkou a následně s motokárami, jsme se vždy sjeli na parkovišti, pokecali a když nám byla zima, zalezli jsme do tepla kavárny
Přejet tentokrát na Bowling je samozřejmě možné, nabízí se zrovna slušná varianta Bowlingu na Zličíně, ale je otázkou zda bude poptávka
Takže co ostatní?
bývalý majitel
no, kdyby to bylo treba "vetsi" a od 15 a treba s nakym bowlingem, tak by se asi s tim dalo pocitat, ze bych se v PHA otocil, jinak 100km je 100km a kvuli "hodince" to nema cenu...
Petr Žitný
bývalý majitel
Aktualizováno
p.s. Zbývá nám určit hodinu, na kterou se sejdeme. Co třeba taková 15:00, když už to máme 15.12.?
5D 1.8 Executive
mám od: 23.6. 2012
v provozu od: 23.10. 2006
Moc rád se také zúčastním..