Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.1. 2010
v provozu od: 7.1. 2006
Ahoj,
také my se přidáváme s velkým poděkováním za příjemně prožitý večer,skvělý pokec.Jen nás mrzelo,že to tak rychle uteklo.Domů jsme dorazili o.k,jen nás překvapilo,že nás odpojili od teplé vody!!!!!!!!
Těším se na další pokec.
Zdraví Pája a Vlasta
bývalý majitel
Poblíž jižní spojky se jako alternativa nabízí snad jen Europark a Černý most, případně Chodov.
Výhodou OC 6 je, že tam zase není takový shluk lidí.
Toto nové místo by mělo být někde v blízkosti obchvatu nebo Jižní Spojky, jelikož máme čím dál víc mimo-pražských účastníků ze severu, východu nebo jihu. Takže asi spíš někde napravo od Vltavy Nároční nejsme. Volné parkovací kapacity pro 10 - 20 aut a případně nějaká možnost občerstvení.
5D 1.8 Sport
mám od: 11.11. 2009
Já byl tady http://www.golfmolitorov.cz/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=11 a zapomněl jsem se tam
bývalý majitel
to VAKOVLK: Myslím, že nebyl poslední, takže budeš mít možnost to napravit Ale řikali jsme si, kde ten VLK je
to Jana: Se někdy příště můžeš přidat k Jirkovi a Daně až si opět budou dělat výlet do Prahy
bývalý majitel
Díky za zdařilý mini srázek
5D 1.8 Sport
mám od: 11.11. 2009
Jééé já na to zapomněl
5D 1.8 Comfort
mám od: 16.3. 2012
v provozu od: 2.1. 2008
za mě také díky za sraz, bylo to příjemné setkání i když z mé strany krátké, ale holt pracovní povinnosti se někdy nedají odložit, tak zase příště
5D 1.8 Sport
mám od: 1.10. 2010
v provozu od: 14.6. 2012
Já Filip a ona Verča... Koukám, že byla dokonce druhá toho jména.
5D 1.8 Executive
mám od: 23.6. 2012
v provozu od: 23.10. 2006
Díky 2bep-ovi za představení.. měl jsem to naplánovaný ve velkým stylu..někteří vědí.. ale nakonec....asi jsem trošku víc plachej.. každopádně rád jsem vás lidičky poznal a už se těším na další shledání..