Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
5D 1.8 Sport
mám od: 26.9. 2008
Díky za setkání, přistání ve 23,25, jasno, bezvětří, spolujezdkyně taky v poho, těšíme se zase někdy příště!
J + D
bývalý majitel
Jsem rád, že jsem se opět sešli a pokecali si
Účastnili se:
- 2bep
- jc
- PapayPavel s manželkou Vlastou
- Verča
- chimi.cr s přítelkyní (jméno jsem zapomněl, omlouvám se )
- hawkeyeCZ
- shamania
- wirda200x
- Rocky s přítelkyní Luckou
- Mark
- ok1wu s manželkou Danou
a MATTY to byl ten motorkář s Yamahou Fazer, po kterém jsme pokukovali, co že se tak druží
Příště už určitě přijede s tím svým C8G 5D, MY06, 1,8 i-VTEC AT, abychom omrkli ty béžové kožené sedačky:-)
Takže 12 místních členů, celkem 16 lidí a 10 Ufounků
Bylo to prima a těším se na někdy příště
5D 1.8 Sport
mám od: 1.10. 2010
v provozu od: 14.6. 2012
Rád jsem vás poznal. Těším se na příště... Téma mytí by mě zajímalo ještě trochu víc, než svítítka a blikátka...
bývalý majitel
Jsem zrovna dokoukal to slavne video... to vlakno jsem uplne prehlizel
Az zas budu pod magic seats vozit pytle s betonem, tak si na vas vzpomenu
bývalý majitel
Rovněž děkujeme za příjemné setkání . Budeme se těšit na další
Kdyby byl zájem na téma "Čištění auta", můžeme uspořádat setkání o leštění. Ať nejsme za "čisťo-pošuky" jen my
mám od: 23.8. 2008
Doufám, že se vám pořádně škytá, vzpomínám;-)
bývalý majitel
to Rocky: Takové leštěnky jako Vy tam budou svítit jako maják
Jen se pokuste najít flek na střeše, samozřejmě když to půjde
bývalý majitel
Parkoviště pod střechou, je o mnoho menší, kde nás 100% najdeš. Pravděpodobně budeme na místě mezi 1, podáme sem kdyžtak info, jak to na šetce vypadá a kde případně jsme
No tak to já taky doufám. Protože pokud nebudete prostě NA SŘEŠE, nemám vás šanci najít... Nemám na vás, pánové, vůbec žádnej kontakt...