Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
bývalý majitel
Snad se ještě někdo přidá.
bývalý majitel
Někdo další na ty motokáry? Upřímně v pěti lidech se mi moc nechce.
bývalý majitel
Martine, škoda jestli nebudeš. Já bych motokáry dal. Tak pokud je možné mě přidat na list ...
SPANILKA mi dává smysl aspoň při 8 autech.
bývalý majitel
Doplnil jsem zatim nahlášené účastníky na motokáry. Pokud všichni souhlasí, může to být od 13:00. Každopádně by to chtělo, aby se případně ohlásili i další zájemci, pokud chceme mít nějakou rozumnou rezervaci stolu (zařizuje nexus_cz). Já se zatim nehlásim, jelikož nevim, jestli toho 1.11. budu mít čas a vůbec zda budu v Praze.
Ohledně bowlingu v prosinci jsem zatim nezaznamenal žádné reakce. Tak si jen dovolím upozornit, že 14dní před akcí budeme dost těžky v předvánočním čase někde shánět volné místo...
bývalý majitel
U nas na okrese teda delaji POU vsechny koncery Az by se nasich omezovacu bali.
bývalý majitel
POU
bývalý majitel
Wtf?
bývalý majitel
Dělali "Pou"
bývalý majitel
Velka chyba panove, dnesni pucovani bylo velice fajn vcetne trollingu vw fans
bývalý majitel
Já to samé co Martin.