Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
bývalý majitel
Právě. Jména a nicky. Bylo to moje první setkání s vámi. Tak snad to příště bude lepší. Nexus_cz a Stel jistě pochopí. Motokáry jsou dobrý.
bývalý majitel
Martine, za me klidne motokary, mam to sice dal nez na sestku, ale Praga Arena je fajn a da se tam i hezky posedet. Navic si muzeme pomerit pindiky.
bývalý majitel
V pohodě. Moc dobře si pamatuju svůj první sraz, shodou okolností taky na 6ce, a paměť na jména/nicky.
bývalý majitel
Teda splest si stela a nexuse, to je tedy faux pas , jeden razi cistou-mysleno vymidlenou serii a druhy ne tak cisty(chi-chi) tuning
bývalý majitel
Omlouvám se Nexus_cz. Samozřejmě jsem měl na mysli Stela.
bývalý majitel
Asi myslel, tunning je pro mě cizí slovo, já razím STOCK, tedy sérii.
bývalý majitel
Nexus_cz a tuning, nemyslel si spíš Stela?
bývalý majitel
Připojuji se k Palmexman. Díky za přijetí. Fajn lidi a super auta. Nexus_cz mě se svým tuningem doslova rozštíp. Velké díky Marťovi za organizaci.
bývalý majitel
Díky za prijeti, bylo to super. Fajn lidi i auta.
bývalý majitel
V pohodě, ne vždy všechno vyjde dle představ