Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
bývalý majitel
Neni čas a hlavně mám relativně čisté auto Navíc s velice dobře fungujícími boxy na OMV 1km od baráku se mi už 20km do Vestce jezdit moc nechce
bývalý majitel
A co dneska pucovani ve vestci?
bývalý majitel
To tam maji tusim jen kukly, nejake jejich reklami za nejakou standardni cenu 200
bývalý majitel
Tak to se s Mirem potkáme asi jen ve dvou
bývalý majitel
Pucovani ve vestci
Vzhldem k dnesnimu priznivemu pocasi pojedu odpoledne po praci takze zhruba tak na 15h pucovat auto do vestce, pokud se chce nekdo pridat je vitan.
bývalý majitel
Samozřejmě jsem měl na mysli koupi nových
bývalý majitel
I kdyby je prodavali tak bych je nechtel jsou dooost jete,.... neco jako ty jejich helmy, nove jsem tam jeste nevidel.
Co jsem koukal online tak OMP prodava podobne nove cca za 500.
bývalý majitel
Je to v blbej čas (večer a neděle), v neděli se všichni vrací domu z chat a výletů..to když večer odjedu od baráku, budu pak stát někde jinde než před domem a to jsem nesvůj. :-/
bývalý majitel
Já už od nich jednou zašpiněný gatě měl, proto se raději převlékám
p.s. Netušíš zda ty rukavice i prodávaj?
p.p.s. Pokud by si někdo chtěl vzít vlastní helmu, tak to musí být integrálka...
bývalý majitel
Nikdo se nechce potkat s Mirem? Slíbil, že štamprdlu nechá doma...