Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
bývalý majitel
Ten mlýn nevypadá vůbec zle a napočítal jsem tam 19 park. míst (z toho 2 pro invalidy) hned před restaurací a navíc to otevírá možnost malé spanilky ze Šestky.
5D 1.8 Sport
mám od: 11.11. 2009
už jsem tady a 11.1. asi taky
bývalý majitel
Já jsem taky pro, případně můžu navrhnout Statenický mlýn . Který je asi stejně daleko, jediná nevýhoda je menší počet parkovacích míst. Ale taky navrhuju raději něco s jídlem. Tady vaří dobře, mám vyzkoušeno. Vzhledem k tomu, že je nás zatím asi 5-6, není problém ani to parkování.
bývalý majitel
Ja jsem pro kazdou spatnost zvlast kdyz to zahrnuje jidlo
bývalý majitel
Kluci 1.11.2014 sraz v Praze... Co dat spanilku 6 km do pizzerky, kde bude teplo a uvidime na auta?
http://www.daezio.cz/
Kavarna v OC Šestka špatná nebyla... ale k jidlu nic a na auta nevidime.
bývalý majitel
Pokud bowling ve Vestci, tak já+1.
bývalý majitel
Když něco nenajdete, tak co se sejít dříve?
bývalý majitel
Problém. V Motelu u Krbu mají v sobotu 6.12. od 17:00 akci pro 120 lidí, takže se k nim už nevejdeme.
Museli bychom to dát spíš o to dřív a v 5 to odpískat nebo musíme najít jiné místo... Návrhy...
bývalý majitel
to Rogger01 a Kubajsu: Nezapomeňte uvést kolik Vás bude
Pokud někdo nenapíše jinak, automaticky počítám i s rezervací místa v restauraci nad bowlingem
A k tomu posezení s výhledem na auta v Praze... Co Vestec a kempingový židličky...
bývalý majitel
Souhlas s nexus_cz. V takhle malém počtu a v chladnu na motokáry nemá cenu. Zároveň si myslím, že spanilka do Pardubic v šesti autech není asi to pravý ořechový. Nenašlo by se něco podobného v Praze nebo okolí? Dejte včas vědět, kde se sejdeme.
To Martin: Koukal jsem na foto z tvých odkazů. Fotky jsou to moc pěkné. Opravdu bychom s tím měli něco udělat.
Za mně bowling 6.12. ano.