Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
bývalý majitel
OK. Statenice 1.11. pokec, gáblík, případně foto a 6.12. Horoměřice bowling, gáblík, pokec, foto atd. Je to tak správně?
bývalý majitel
Pánové (dámy se žádné nehlásí)... Ale pokud vím, tak Statenice máte na "jen" dlabanec a to na listopadový sraz (1.11.) a tam je už snad místo jasné, pokud někdo ověřil rezervaci.
Bowling řešíme na prosince (6.12.) a zde to je aktuálně Modrá stodola v Horoměřicích vs. něco jiného. Tomika navrhoval ten Žižkov...
bývalý majitel
Statenice kluci. Pizzu maj taky a i jidlo a tak
V pripade ze chcete to druhy dejte info.
bývalý majitel
Tak jak? Statenice nebo Horoměřice? Žižkov je na spanilku, jak píše Marťa nevhod.
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.1. 2010
v provozu od: 7.1. 2006
Statenice nebo Horoměřice je mi jedno, hlavně že bude papů.
bývalý majitel
Já na Žižkov autem nejedu, je to tam samý hnědočech.
bývalý majitel
Mam ji vyzkousenou osobne, jak na jidlo tak i bowling, jinak bych to nenavrhoval. Jinak se spanilkou souhlasim - to je naprd, vjezd je v pohode z ulice Olsanska a co se tyce mist, to by se muselo asi nejak poresit predem, ale myslim si, ze bysme se tam nejak naskladali.
bývalý majitel
Zizkov ma nekolik drobnych ale:
- mas ten bowling/restauraci osobne vyzkousenou?
- kazdy by musel dorazit individualne, spanilka centrem nema smysl, to neudrzime.
- parkovani, tech 16mist nalezi celemu arealu nejenom bowlingu, jak je to s vjezdem do tohoto uzavreneho arealu (aspon dle street view)?
- jenom nas prijede odhadem 8 aut, obavam se, ze se nevejdeme...
bývalý majitel
A co vam brani ?
bývalý majitel
Tome, ale my ostatni chceme domu tim autem odjet, takze Zizkov asi neni to pravy orechovy.