Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
bývalý majitel
Všem děkuji za úspěšně zvládnutý dnešní sraz. Snad Vám ve Statenicích chutnalo a jako bonbónek krátké video ze Šestky:
Video YouTube
PS: Všechny si vás příště před odjezdem z vytyčené trasy vyzkouším!
bývalý majitel
Takze bacha, kdo se dotke i na zem spadleho votuzningu tak je synem smrti!
bývalý majitel
podle vyfuku poznas nexuse, palmexman ma praha-packet ze vsech stran, ty mas File vytuneno a Trip ma exouse. Je to jednoduchy
bývalý majitel
Tak to je fakt pekny, jen doufam mi nikdo nevylomi zamek kdyz se bude horlive snazit dostat do sveho auta.....
meli by sme si to nejak voznacit, nexus je jasnej ten ma to nejvic nagelovany
bývalý majitel
Super Tome, Gallaxy Grey se nám množí!
bývalý majitel
Ukecal jsem dalsiho Ufologa, takze prijede snad i Trip
bývalý majitel
Nerad ruším vaší gurmánskou session, ale rád bych všem připomněl, že zítra je sraz ve 14:00h na obvyklém místě střechy OC Šestka, následně spořádaně odjíždíme 14:20h směr restaurace Statenický mlýn (instrukce viz níže nebo nahoře v záhlaví), nebudeme čekat na opozdilce. Martin bohužel nedorazí, organizace je tak na mě, kdyby mě někdo potřeboval může volat, číslo zašlu do SZ všem přihlášeným s výjimkou těch, co už ho mají.
bývalý majitel
A nebude vadit, když si přivezu šnitzl a chleba?
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.1. 2010
v provozu od: 7.1. 2006
File pujdem na půl.
bývalý majitel
Neudelame sbirku na Filovu pizzu?