Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
bývalý majitel
A co treba Xbowling Zizkov, 16 pakovacich mist s vyhledem, jedny z nejlepsich drah v Praze...ja bych si moh dat aspon pivo a jit pesky domu
bývalý majitel
Super! Jsem rád, že se na gábliku shodneme...jako ty 2stovky asi máme každej, spanilka je vždycky sranda a pokec v teple je lepší jak mrznout u aut.
bývalý majitel
Super chlapi! Menší spanilka a pak gáblík. 14 h na Šestce je rovněž OK.
Bowling Horoměřice: Nebyl jsem, neznám, ale jak píše Marťa, dát další šanci. Časy se mění.
bývalý majitel
TY chceš parkovat na Smíchově? Masochista? A co si osobně vybavuju, tak bowling na Smíchově za moc nestojí... Osobně holt nejsem moc velkým fandou Bowlingů v nákupácích.
V roce 2012 jsme zkoušeli relax park - Modrá Stodola v Horoměřicích, co si pamatuju, tak byl bowling relativně v pohodě, ale něco bylo s jídlem, trvalo jim to dlouho Vzpomenou si pamětnící?
Nezkusíme jim dát druhou šanci?
bývalý majitel
Za mě bowling předběžně taky ano, myslím, že s místem nebude problém kdekoli jinde, vždyť je i na Smícháči v OC.
bývalý majitel
Za me bowling predbezne ano...
bývalý majitel
Je to jednoduchý 14:00 sraz OC šestka, 14:20 odjezd směr restaurace
bývalý majitel
Tak si domluvte časy a rezervaci a já to pak hodim do úvodního příspěvku Ohledně mé případné účasti budu vědět víc koncem týdne.
bývalý majitel
OK, sraz Šestka a pak výlet směr Statenice, to zní skvěle!
bývalý majitel
Já určitě ano, upřímně stát na Šestce v tomhle počasí je o zdraví
Pomalá spanilka rozhodně ano.