Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
bývalý majitel
Ja si bowling taky odpustim, protoze nas reditel je zapaleny a spickovy bowlingar je pro me bowling spis takowa spolecenska povinnost nez uplna zabava....
bývalý majitel
Chystá se někdo kdo nebude bowlit? Já to hrál jednou a moc mi to nešlo, takže bych asi radši jen konzumoval. Koukám na jídelní lístek a Horoměřice teda dobrý! Tak mě Martine prosím zapiš ke stolu, bez bowlingu.
Jinak, kdyby někdo příště nechtěl objevovat nové trasy, tak 1. sjezd je tohle:
bývalý majitel
Jsem rád, že akce dopadla dobře A že jste měli možnost si nacvičit cestu na Horoměřice, jelikož si to za měsíc zopakujeme... Takže poté, co se napojíme zpět na R1/R7, tak z ní zakrátko budeme sjíždět směrem na Horoměřice
Zatim se mi přihlásil Rogger01 a Kubajsu (snad). Jak to vidí ostatní? Upřesňujte i počty strávníků a hráčů, abychom měli zabezpečený dostatečný počet bowlingových drah a následně dost míst u stolu na večeři
p.s. Pokud by byl větší zájem, můžeme bowling rozšířit z 1 hodiny na 2, ale ze zkušenosti vím, že netrénovaným jedincům po 1h už moc nefungují ruce
bývalý majitel
To jsem rád, pizza CON POLLO byla super, dobře jsi mi poradil.
bývalý majitel
Jojo. Bylo to super. Pizzu mám v krku ještě teď. Jsme s Palmexman a Pájou rekognoskovali terén. Žádný spěch. Prostě povedená akcička. Díky nexus_cz.
bývalý majitel
bývalý majitel
Já jel s Pájou a Tomem a bylo to fajn... Nebyl spěch.
Jídlo dobrý Cesta domů hnus letná byla smrt
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.1. 2010
v provozu od: 7.1. 2006
Sme skoušeli další trasu.Jinak děkuji bylo to supr.
bývalý majitel
Nezatoulal se Rocky s Luckou, kteří jeli za mnou, jinak všichni ostatní (co nestihli zelenou) nevědí co je to PRVNÍ SJEZD...
bývalý majitel
Pěkné Škoda, že jsem kěl jiné povinnosti
Snad se Ti nikdo nezatoulal...