Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
bývalý majitel
Ozval se mi Miki. Prý je z Chomutova a shání někoho na srazy a pokec. Nasměroval jsem ho na UFO-sraz v Praze. Zatím se mi neozval.
bývalý majitel
To bude krásná kolona Ikdyž asi trochu špinavá...
5D 1.8 Sport
mám od: 17.3. 2010
Zrovna jsem to chtěl také napsat, že pokud bude mrznout, tak to trochu nemá smysl... Každopádně bude to můj sraz po sto letech, tak jsem na vás zvědavej
bývalý majitel
ad mytí před bowlingem Pokud se neoteplí, tak na to dlabu. Podle předpovědi má být kolem nuly, nemíním to odchcípat
bývalý majitel
Se to trošku naplnilo Přidá se ještě někdo? Abych případně přiobjednal dráhu nebo místo u stolu. Teď jsme tak nějak naplnili akorát již dříve rezervované kapacity.
bývalý majitel
Nexík , toho jsem si vypůjčil od kamaráda z detailingclubu. Zrovna včera jsem si s ním psal, někdo mu na autě vytvořil toto. Jelikož jsem něco podobného řešil nedávno, soucítím s ním a chápu jak ho to štve, je na auto perfekcionista.
Jinak mytí, samozřejmě dle počasí, pokud by nakydal sníh nebo bylo -2°C tak to pozbývá smyslu, je to jen předběžný návrh.
bývalý majitel
Uvidíme podle počasí
Ten animovanej nexík je dokonalej...
bývalý majitel
Navrhuji na sobotu 6.12. dopoledne mytí na OMV Radlická - ať to máme na bowling jako psí kulky.
Kdo se přidá?
bývalý majitel
Takže by to chtělo něco takového
bývalý majitel
to Mark: Super, budeš nás Offroadem tahat ze závějí...