Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
bývalý majitel
Vážení máme bohužel problém V Modré Stodole podělali rezervaci a bowling nám hodili až po jídle 17:00 - 18:00
Máme několik možností:
- zkusit najít něco jiného (což je bohužel dost nereálné, všude je plno)
- Ti co chtějí si ten bowling po jídle zahrajou (já se přidám ke skupině nehráčů)
- na bowling se úplně vykašleme a pojedeme tam jenom na jídlo
Vaše názory?
p.s. Omlouvám se za komplikace na poslední chvíli
bývalý majitel
Tak si dáš šlofíka a ve 2 jsi odpočatej na Šestce
5D 1.8 Sport
mám od: 11.11. 2009
tak asi nepřijedu teprve jsem dorazil z práce
bývalý majitel
Me se ji v jednom klici vymenit povedlo, ale druhy jsem si trochu vyzvatlal a to mam pocit, ze jsem mel sroubovak tak akorat. Hold to drzi jak helvetska vira. Vezmu ho taky, treba si s nim poradi ty vase vercajky...
bývalý majitel
Díky kluci! Martine připomenu se, pokud bys zapomněl, jistí to Pavel.
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.1. 2010
v provozu od: 7.1. 2006
Když dorazím tak je mám v kufru,požičam.
bývalý majitel
Připomeň se mi případně zítra dopo na FB Mám děravou hlavu...
bývalý majitel
Martine, případně i někdo další kdo má k dispozici...můžeš prosím vzít na sobotní bowling ten malý šroubovák? Pokusím se před odjezdem na Šestce v Datartu sehnat tu baterii do klíčku a přehodili bychom jí, pokud klíček povolíme. Díky.
bývalý majitel
Martin už kalí ty rychlý špunty teď.
bývalý majitel
No jo no...
Opraveno