Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
5D 1.4 Comfort
mám od: 16.10. 2013
v provozu od: 1.1. 2007
já taky potvrzuji účast
bývalý majitel
Já také budu. Jen dohodnout kde.
bývalý majitel
Ja taky planuju byt minule jsem nemohl seslo se mi to s vanocni Vidni...
bývalý majitel
Já tam budu.
bývalý majitel
Tak jak to vypadá s účastí 3.1.2015?
bývalý majitel
Už mi žena koupila plastové kelímky, tak ještě ty rychlé špunty a lednová "oslava" může začít
5D 1.4 Comfort
mám od: 16.10. 2013
v provozu od: 1.1. 2007
Pokud mi pujde zajistit volno, opet rada prijedu, ale budu to zase vedet tak tyden predtim a prijedu kamkoliv
bývalý majitel
Joo ja bych bouchnul sampus. Nejaky plastovy kelimky se zajistt daji a flasky staci symbolicky dve. Nejakej salamek k tomu...
Jinak je mi jedno kde. Dojedu vsade. Ja to mam teda smerem od Letnan ale co uz. Podzemka je dobrej napad uz je zima a treba bude v lednu i snih
bývalý majitel
Butky zní fajn, navíc je tam Food velký court s příšernýma židlema se sklonem vzad, takže si každý může dát co chce a lze si sednou k jednomu stolu.
5D 1.8 Sport
mám od: 25.8. 2014
v provozu od: 21.2. 2011
Vím, nechal jsem si to dělat už v předchozím autě. Civica jsem už koupil s tím.