Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
bývalý majitel
Díky za organizaci Martine, bylo to super. Jen si sypu popel na hlavu za tu kavárnu, minule jsem odtamtud měl kafe s sebou a bylo to bez problémů, dnes jsem viděl, že sortiment i kvalita nic moc. Tam už příště ne.
bývalý majitel
Byla to myslím povedená akce a snad se nám podařilo nastartovat tradici a dále ji budeme už jen vylepšovat 11 aut, z toho 10 Ufounů
Další akce tedy proběhne v sobotu 1.11. opět od 14:00.
Dále, než jsme se rozjeli k domovům padaly návrhy, že bychom mohli jet příště na motokáry do Pragaareny a v prosinci (6.12.) si zopakovat loňský Vestecký bowling.
Co Vy na to, máme začít řešit rezervace?
bývalý majitel
Takže pár mobilo fotek z dnešního dne:
(ZLEVA)
tomika
Pája
2bep
nexus_cz
palmexman
Rocky
Rogger01
Mark (CR-V4G)
Později dorazil ještě Jointer, Stel a Fil. Budili jsme patřičný rozruch, osobně jsem viděl jeden pár co si náš slet také fotil. Takže za měsíc na zimákách pa!
bývalý majitel
Me teda telefon rika 12°C.... To se minmoc prejici nezda.
Burger v beroune ale klido dam
bývalý majitel
Vyrazim drzte mi sedivka flek
bývalý majitel
Já i Pája jsme už na místě
bývalý majitel
Nebude, o burgery v Berouně nebyl zájem.
bývalý majitel
A bude tedy spanilka?
bývalý majitel
Vypadá to, že nám počasí bude přát!
bývalý majitel
Palmexman in prijedu Alda to smontoval a jsem ready. Jen umeju a prijedu. Tesim se konecne mezi vama s autem.