Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
bývalý majitel
Pájové musí držet spolu, takže taky sobota. V neděli už mám rád svůj klid.
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.1. 2010
v provozu od: 7.1. 2006
Dáme hlasovat kdo je pro sobotu a kdo pro neděli.Já radši sobotuuuu.
5D 1.8 Comfort
Rogger01 já myslel že jsi se někde zapoměl.4ekal jsem v úterý až do 19 00hod a ty nikde.Domu jsem přišel v dost pohrouženém stavu.
bývalý majitel
Samozřejmě s tou tmou to bude horší a horší, takže asi dřívější čas pak nebude špatnej.
bývalý majitel
Prvni rijnovy vikend by byl asi ok i pro me, takze proc ne...jeste uplne nevim jestli spise So nebo Ne.
bývalý majitel
Ambice dávat to hned na příští víkend nemám a vlastně taky 6.9. nemůžu
První pravidelný sraz bych viděl na první říjnový víkend
bývalý majitel
Já osobně preferuji sobotu. Lokalita úplně super.Bohužel nemohu tuto sobotu.(6.9.14)Jsem celý víkend v SRN.
bývalý majitel
Viděl bych to vždy na první víkend v měsíci a teď co byste radši, sobota nebo neděle odpoledne? Dejme tomu vždy tak 15:00?
5D 1.8 Comfort
Jsem pro.Většinou mám každý sudý týden volný víkend.Na šestce je to fajn.
bývalý majitel
A je to tady opět, voláte po srazech (navíc PRAVIDELNÝCH) a když se toho Martin chytí, tak je zase mrtvo...