Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
bývalý majitel
Já jsem také pro, ale vzhledem k tomu, jak to vypadá na pravidelnýcj Chodovských srazech za 8G (sestava 2bep, já, FIL, Stel, Pája a poslední dobou Jointer) si nemyslím, že by byla účast valná.. :-/
Teď naposledy jsem byl jen já, 2bep a jointer. Nadcházející roční období navíc večerním srazům moc nepřeje a myslím si, že i já budu mít na Chodově dost absencí.. :-/
Ale určitě by šly spáchat zase nějaký motokáry nebo tak něco .
bývalý majitel
to Rogger01: Konkrétně jaké srazy máš na mysli? Jelikož v rámci Ufo komunity neexistují zatím žádné pravidelné srazy a to kdekoliv.
Pokud by, ale byla poptávka po něčem pravidelnějším, třeba měsíčním/víkendovém, budu jenom rád...
bývalý majitel
Co takhle přesunout srazy ze čtvrtka na sobotu?
bývalý majitel
Za mě platí čtvrtek, dnes už něco mám.
bývalý majitel
Za me zmena, budu tam uz dnes po 18h.
bývalý majitel
Pokud budeme stíhat, přijedeme se taky ošplouchnout
bývalý majitel
Tak to u mě dřív jak v 19:00 nehrozí, spíš po...
bývalý majitel
Vidim to tak kolem 18h kdyztak dam vedet..
bývalý majitel
Vidim to podobně, auto je po víkendových přeháňkách jak jetel...