Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
bývalý majitel
Nejezdite nekdo "oplachovat mouchy" na bezkontaktni mycku za shellkou na Malesicke - Praha 3?
Na pokec a ranni kafe treba v patek kolem 8h by se nekdo pridal?
dodo
bývalý majitel
Já se budu chystat na dovolenou, takže beze mě...
5D 1.8 Sport
mám od: 17.3. 2010
Tak to tam dojedeš bez nastartování auta...
Máš to akorát z kopečka
bývalý majitel
Dlouho jsme nebyli na Šestce, tohle by mohl být byl dobrý důvod. http://www.oc-sestka.cz/akce-a-tipy/akce-centra/na-letadla-zblizka-ze-strechy-oc-sestka-jiz-poctvrte-tentokrat-i-s-formulemi/
bývalý majitel
Pokud se nic nezmění, mám v plánu v sobotu WAP na Bucharově, má být hezky tak Cíva dostane nový vosk, vidím to tak na 6-7 hodin práce určitě, kdyby někdo chtěl přijet umývat nebo na pokec.. Mám v plánu vyrazit hodně brzy ráno, než začne hřát slunce abych měl lak vyčištěný.
bývalý majitel
My v Praze nebydleli nejakej patek, tak jsme uz pozapominali kde co je
V tomto demokracie spíše škodí
bývalý majitel
A kam bychom si pripadne sedli? i s hafany?
Případně se domlouvá neděle ve Vestci.. http://honda-club.cz/forum/viewtopic.php?p=993508#993508
bývalý majitel
Co s námi/Vámi dál
Připomenu některé myšlenky ze začátku roku:
Bohužel mi přes léto moc volného času na nějaké organizování nezůstává, takže obdobný víkendový výlet by si musel vzít na hrb někdo jiný, nějací dobrovolníci?
Já teď zvládnu naplánovat leda tak tradiční sraz na OC Šestce, případně možná nějaké motokáry (Praga-arena nebo Hořovice)...