Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
bývalý majitel
Bohuzel to nevyslo, byl jsem mimo Prahu ale sladkosti porad mam, takze je bud rozdam na jednom z dalsich regulernich srazu a nebo pujdou do vyher v dalsich motokarach
bývalý majitel
Určitě jsem za nějaký čas také pro zopakování. V týdnu mají navíc akci, kdy s každou další jízdou ušetříte. Pokud jejich web chápu správně tak 3 jízdy (což je pro maximum poskytnuté slevy) jsou za 150Kč/1 jízda, což už jde!
Bohužel to asi v týdnu není pro většinu mimopražských reálné, leda pátek večer.
Navíc se tu dá hezky sedět a dobře parkovat, jedinou drobnou nevýhodou jest příjezdová cesta.. tudíž za mě můžeme klidně Šestku vyměnit za Horní Počernice.
bývalý majitel
bývalý majitel
Jsem rád, že se akce líbila, včetně spokojenosti s Pragaarenou. Myslím, že si to můžeme někdy zvesela zopakovat.
to nexus_cz: Hezký fotky
to zitnyp: Kdy budou ty Vaše?
bývalý majitel
Taky vás někoho tak bolí stehna pod zadkem? Mě teda dnes pekelně. Mimochodem zitnype kde jsou fotky? Ty jsi snad jako jediný fotil i na "trati".
bývalý majitel
Díky Martinovi a Všem za akci, naštěstí já tentokrát jen jednu modřinu na boku.
bývalý majitel
Pájo, myslím, že se tam všem líbilo a tudíž jsme tam nebyli naposledy, tak máš alespoň motivaci pro příště.
Jinak ještě jednou díky Honzovi s Luckou za vonidla.
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.1. 2010
v provozu od: 7.1. 2006
Také děkuji,bylo to super.Ostuda jak barák,Lucka a Pavlína mě nadělily dvě kola.
bývalý majitel
Tak aspon v tom nejsem sam
Petr Žitný - LinkedIn
bývalý majitel
Super akce, rádi jsme Vás viděli... O žebrech nemluvě, ruce nic neudrží a to jelito na boku, NO KOMENT L&H