Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
bývalý majitel
Koukám na jejich web a asi budu chtít zajet tohle..
bývalý majitel
Jedna věc je počet motokár, druhá věc je komfortní zahuštění okruhu
Za mě ideální strop tak 10, ale samozřejmě se můžeme různě namixovat do X skupin atd. někdo bude chtít jet jen jednou, někdo víckrát. V tomto bude absolutní volnost.
Jejich časomíra je stejně postavená na tom, že vítěz je ten co zajede nejrychlejší kolo.
bývalý majitel
Motokár mají 14, tak je to tak akorát. Na 29.3. jinak zatím žádná firemní rezervace trati (vyloučení veřejnosti) není, což je dobře.
Mimochodem Antiiiku, větší tu fotku nemáš?
bývalý majitel
Co Ty motokáry? Sedí mi počty v úvodu? 11 účastníků?
Abych rezervoval místo u stolu
5D 1.8 Sport
mám od: 15.1. 2014
v provozu od: 27.11. 2009
Cuzz, sorry za pozdní reakci
Škoda, že nás bylo celkem málo, ale jinak sraz v poho
Dodatečně přidávám foto
bývalý majitel
Já bohužel nemůžu, za prvé povinnosti a za druhé je to docela čistý a umývat musím (pořádně) za týden, před srazem detailing clubu, abych nedělal 8G ostudu.
bývalý majitel
Dnes cca od 12:00 bude ve Vestci opět probíhat H+ leštění
bývalý majitel
Perfekt, diky
bývalý majitel
Super, možná taky nějákou vezmu, já frčím už léta na Coronado Cherry a Golden State Delight.
bývalý majitel
Vůně vezmeme, budeš moct vybírat... samozřejmě i ostatní