Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
bývalý majitel
bývalý majitel
Určitě to můžeš navoskovat, pokud možno něčím na kola co snese vyšší teploty http://www.detailingshop.cz/disky-a-pneumatiky/53-poorboys-wheel-sealant-220ml.html ale jak to bude držet na místě s tak vysokou teplotou jako je lauf, to bych se ti musel poptat na detailing clubu.. /můžu to příště, až budu voskovat vyzkoušet syntetickým Collinitem 476s, co mám/. Já to čistil normálně nožíkem, opatrně abych to nepoškrábal jsem odlupoval šupinky černoty.. no a je to 8 měsíců a pořád je to čistý natolik, že s tím můžu na srazech zářit .. takže buď předchozí majitel výfuk nikdy neutřel, jakože já to dělám když to umývám a nebo se to tam naprasilo když to bylo nový a zajíždělo se to.. Taky můžeš koupit nějakej "metal polish" ale to mi na jeden výfuk přijde docela zbytečný...
Jinak jsem rád, že se nám účast na motokáry takhle rozrůstá. A ta soutěž o pohár, co navrhuje Rocky není špatný nápad.
bývalý majitel
A ted mi rekni cim si to takhle nakpucoval? Ja jsem byl ve vestci tuhle nedeli na takove celkove ociste vcetne interieru ale ty laufy se mi takhle vylestit nepovedlo, jedine ze bych je vyndal a vzal lesticim kartacem na dremlu
btw stalo by za to zjistit jestli se prodava nejaka kosmetika co to dokaze zakonzervovat tak aby to zcernalo pokudmozno co nejpozdeji
sorry za ot
bývalý majitel
Jasny, a co vic, jdeme si vyjezdit pohar . Nebo oc se pojede.
Petr Žitný - LinkedIn
bývalý majitel
Samozřejmě Předpokládám, že na motokárách budete řádit oba
bývalý majitel
Jestli vezmete mezi sebe i neprazaky, tak si me s Luckou pripiste .
bývalý majitel
Je to tam
bývalý majitel
Ja snad zitra nekde fotku tech laufu vyhrabu.. ) Martine, tak muzes to prehodit na 29.3.? To bych mohl, tudiz byste se s Filem mohli porvat o druhe a treti misto...