Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
bývalý majitel
bývalý majitel
Vzhledem k tomu ze je nexus fajn pan a rad se s nim zase uvidim tak klidne 29
bývalý majitel
22.3. je most, takze treba ja urcite nedorazim Jinak by se to asi dalo zvazit
Petr Žitný - LinkedIn
bývalý majitel
Nešlo, tam je to pro velký akce, tohle je jen malý lokální srázek.
bývalý majitel
Nešlo by to hodit někam na Home Page? Tam jsou pravidla pro sraz 2011 a DVD 2009..
bývalý majitel
Termín jsem nastřelil spíše symbolicky, takže za mě se s ním klidně hýbat může.
Co ostatní případní zájemci?
bývalý majitel
Sobotu nemůžu, máme povinnou rybářskou schůzi kde musím být a je to mimo Prahu (+ rodinná oslava).. Nešlo by to o týden posunout dál na 29.3.? To už bych snad měl i přezuto. Jinak s místem jsem spokojen, sice jsem na ČM ještě nebyl, ale chválí je hodně.
Ad fotky, přikládám ty z mobilu, není to nic moc (byla tam tma, focený proti světlu a navíc mě Fil div neoslepil svými Night Breakery Unlimited), ale pro představu stačí, ne? Mimochodem, když na to tak koukám, tak jsem jediný, kdo ještě razí old-school akvárko..(ale zase mám nejčistší výfuky ) tak koukejte příště dorazit i někdo 2008 a starší..
bývalý majitel
Zájemci hlaste se, raději sobota nebo neděle?
Za mě sobota.
bývalý majitel
Jsem pro
bývalý majitel
Tak co třeba rovnou první jarní víkend 22/23 března a dát sraz v Praga-Areně na Černém Mostě, místní restaurace neni špatná s výhledem na trať, ale dá se tam úplně v klidu pokecat.
10min/200,- helma povinná (integrální), ale mají velký výběr vlastních (zdarma), jen doporučuju kuklu (také půjčují) a jako vždy "závodnické" oblečení, tj. hadry, kterým nebude trocha benzínu vadit
Tak co byl by zájem?
ad dnešek: Nebudou nějaké fotky?