Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
bývalý majitel
Tak jak FILe, hodí se ti to zítra v podzemkách na Butkách v 15:00 hodin? Případně někdo další?
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.1. 2010
v provozu od: 7.1. 2006
Ještě k tomu Lipnu,stezka korunami stromů je nádhera,kousek dále je hrad Rožumberk.Na grilování a ubytování v chatkách ujde kemp Bezdrev v Hluboké nad Vltavou,není to tak daleko od Lipna.
bývalý majitel
Za mě OK, míso i čas. Co Fil?
bývalý majitel
Tak Galerie Butovice, 15.00h a podzemky rikas? At to trochu zkomplikujem.. Pokud vam cas nevyhovuje, dejte vedet, ja muzu porad...
bývalý majitel
Úplně nejtradičnější je OC Šestka, ale ta je trochu z ruky, obvzláště pro Fila.
Jelikož je počasí nevyzpytatelné, tak bych možná pokukoval po něčem zastřešeném v centru a s ohledem na bezplatné parkování mi vychází asi nejlíp Galerie Butovice (větší klid a zadní část parkingu bývá úplně volná - 3h zdarma) nebo Nový Smíchov (větší bludiště a víc aut - 5h zdarma).
Čas necháme dopolední nebo to posuneme?
bývalý majitel
Když teda nebudeme umývat, tak se pojďte domluvit, kde se srazíme...kdyby se přeci jen chtěl někdo přidat.. Nápady?
bývalý majitel
Není, klidně to sjedu ráno opláchnout sám a s váma pak jen někde hodím řeč a porovnám tepichy.
bývalý majitel
to nexus_cz: Je nutné to spojit s mytím? Předpověď na víkend zatim vypadá všelijak, neni to zbytečné omezení?
Nějaký jiný, alternativně vhodný plácek najdeme určitě mnohem snáz
bývalý majitel
Já tam zavolám zítra nebo ve čtvrtek, případně posunem sraz na Bucharovu.
5D 2.2 Sport
mám od: 30.10. 2009
jestli už to není rezervačka pro vás na víkend