Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
bývalý majitel
Taky díky, bylo to podařené. Příště už to snad dáme na letních..a vymyslíme třeba ty motokáry.
bývalý majitel
Děkuji všem třem za příjemný odpolední pokec
bývalý majitel
Tak ja uz jsem tady
5D 1.8 Sport
mám od: 15.1. 2014
v provozu od: 27.11. 2009
Já zase jel vysávat tady na Petřinách k vysavači a ten taky sál/nesál, takže ztráta času
bývalý majitel
To zase na Bucharove bylo..fronty a tlak wapky jak ze zahradni hadice.. Tak ve tri cus.
bývalý majitel
Domluveno, ve tři jsem tam. Jinak ráno to ještě sjedu na Bucharku spláchnout..jak nám tu kopou metro tak to mám obalený "pískem" tak kdyby někdo zatoužil umývat...
bývalý majitel
Ti co přijedou z Radlické ul. tak se po vjezdu do podzemek budou držet zdi (po levé ruce budou mít celou parkovací plochu) a cca od půlky by mělo být úplně volno, tak první z nás to tam loupne někam do volného prostoru a ostatní k němu
Ti co přijedou z Jeremiášky, tak přijedou hned k té volné půlce
bývalý majitel
A kde konkrétně v těch podzemkách teda? /edit: Už to vidím dolu a doprava/ Já tam nikdy nebyl.. Jinak Antiiiku doraž, alespoň poznám "souseda".
bývalý majitel
Se nám to rozrůstá, Fil mi účast potvrdil.
Kdo se ještě přidá?
5D 1.8 Sport
mám od: 15.1. 2014
v provozu od: 27.11. 2009
Možná bych se taky přijel podívat Teda pokud nebudu mít zas vybitou baterku