Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
bývalý majitel
Zřejmě ve čtvrtek večer pojedu umývat na Radlickou, kdyby se chtěl někdo přidat tak dejte vědět..
bývalý majitel
V pořádku, zařídil jsem se Takže Ještěd padá a bude jen odpolední účast na Libereckém sraz...
bývalý majitel
Já nemůžu, budu tátovi voskovat auto před zimou, zjistil jsem, že je to jeden z mála posledních volných víkendů dokud to půjde...
bývalý majitel
Tak jak to s Vámi vypadá na příští sobotu?
bývalý majitel
to dimi: Liberecká H+ groupa se sdružuje spíš přes FaceBook, co tak pozoruju. Ale nic Ti pak nebrání s nimi udržovat bližší kontakty
Předpokládám, že víš přesně kde to je a sejdeme se na avizovaném parkovišti
5D 1.8 Sport
mám od: 15.9. 2011
v provozu od: 15.9. 2011
Konečně něco u nás Přijedu se podívat do Vesce.
bývalý majitel
V sobotu 23.8.2014 si asi zajedu na Ještěd a odpoledne se připojím k Libereckém srazu (od 16:30 na parkovišti u Sportovního areálu Vesec Liberec)
Přidá se někdo?
bývalý majitel
Po dohodě s FLP nakonec přesunuto na OMV Radlická od 19:15, kdyby měl někdo další zájem...
bývalý majitel
to FLP: Tak auto máš spravené, ale zájem o sraz nějak neni...
Co se sejít dejme tomu v 19:00 - 20:00 u tohoto mekáče vedle Agip na Strakonický?
Ale ještě nevim, zda pojedu rovnou z práce nebo se zastávkou u Danyho na výměnu oleje...
bývalý majitel
Som za . Ak dovtedy dám dokopy auto