Nova honda civic 2012

Ukrutnik
bývalý majitel

next art napsal:
„Ani stopa nezůstala po roztříštěném ovládání klimatizace intuitivně jsme na středovém panelu nahmatali srozumitelně uspořádanou klasiku“.
Koukám, že pán je zvyklej na škodovku nebo VW(takže nudnou klasiku...asi myslel). S intuitivnějším ovládáním klimy než v našem Civiku jsem se já osobně ještě nesetkal… Jak je něco hezký, tak je to hned nepraktický….

Presne, doteraz som nepochopil "kvaziredaktorov" co maju stale problem s otackomerom, digitalnym tachometrom, ovladanim klimy atd... Asi je naozaj potrebne chvilku to pouzivat aby prisli na to ze ak su ovladace vhodne rozmiestnene a oddelene, moze to byt zrejme aj lepsie ako sa prizerat na standardnu stredovu konzolu aby som nahodou nepridal na radiu namiesto regulacie teploty.

A to ze odcitanie z digitalneho tachometra ktory je v podstate v zornom poli je x krat rychlejsie ako pozerat dolu na budik a prizerat sa podla paliciek ci idem 55 alebo 60, tiez asi nemusim hovorit. To auto ma svoje nedostatky, ale povazovat za nedostatok to co je oproti konkurencii lepsie mi pripomina cloveka typu: "V MOJEJ FELICII TO TAKTO NIE JE, TAK TO NEMOZE BYT DOBRE" Smích

--
20. Září 2011 - 18:24
Bully
Obrázek uživatele Bully
bývalý majitel

matulo napsal:
@tomy je to sice Offtopic , ale prosim, skus mi napisat ako pre debila, co mam robit, ked chcem nastavovat spolujazdcovu teplotu (samozrejme tak, aby som nehybal svojou a nenacahoval sa na gombik na spolujazdcovych dverach)...

Taky jsem ho nepochopil Červenám se Jedina moznost je vypnout dualni klimu a nastavit automatickou, nastavit pozadovanou teplotu jakou chci navolit spolujezdci, znova navolit dual a vratit teplotu pro sebe kde byla puvodne. Ale to uz nesplnuje to abych nehybal se svou teplotou.. Koulím očima

Beruna

--
20. Září 2011 - 17:30
matulo
3D 1.8 Plus
mám od: 3.4. 2009

@tomy je to sice Offtopic , ale prosim, skus mi napisat ako pre debila, co mam robit, ked chcem nastavovat spolujazdcovu teplotu (samozrejme tak, aby som nehybal svojou a nenacahoval sa na gombik na spolujazdcovych dverach)...

--
20. Září 2011 - 17:11
Tomy
Obrázek uživatele Tomy
5D 1.8 Executive
mám od: 6.8. 2009

Bully napsal:

I to neobvykle reseni dualni klimatizace- ze ma spolujezdec ovladani jen u sebe- je vlastne uplne logicke, vypnout dualni klimu potom muzu vzdycky. UFOn mi svym ovladanim proste sedi.

Trosicku OT ale teplotu mozes pomoci stlacenia tlacidla DUAL nastavovat aj ty, nemusis cakat na spolujazdca Směju se Schvalne si skus zmacknut tlacidlo DUAL a pohybovat kolieskom Směju se Postupne tak vies nastavit zo sedadla vodica dve rozdielne teploty Směju se

The power of dreams ...

--
19. Září 2011 - 23:43
Bully
Obrázek uživatele Bully
bývalý majitel

Next art:
o tom ovladani klimatizace a vubec o vsech ovladacich si myslim to same. Mam jeste Accorda 7G, kde jsou prakticky totozne funkce na palubovce jako u C8G, jenom mnohem jednoduseji usporadane- rozumej prehledne, pekne u sebe a symetricky uprostred. Chvilku mi trvalo si zvyknout na Civic 8G, jenomze ten zdanlivy chaos ma naprosto uzasnou a intuitivni ergonomii, dneska si nevim rady s Accordem a musim ta tlacitka vylozene cilene hledat jak jsou vsechna u sebe. I to neobvykle reseni dualni klimatizace- ze ma spolujezdec ovladani jen u sebe- je vlastne uplne logicke, vypnout dualni klimu potom muzu vzdycky. UFOn mi svym ovladanim proste sedi.

Beruna

--
19. Září 2011 - 21:35
petchko
bývalý majitel

diky Bully za tu foto v interieru Palce nahoru
stym volantom je to take cudne,vyzera fakt tak lacno....ale mozno niekomu padne viac do ruky bo je hrubsi veniec....
a tie kola su naozaj pekne,tie ma zaujali asi najviac....ale ako som vravel este pred navstevou vystavy-podla mna len fejslift s miernymi zmenami....
ale nevyzera zle a v exteriery na cestach bude vyzerat urcite lepsie ako pod vsetkymi tymi lampami...
Hlasitě se směju

--
19. Září 2011 - 20:01
Asterix
Obrázek uživatele Asterix
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007

SmíchSmíchHlasitě se smějuHlasitě se smějuHlasitě se smějuPalce nahoru

--
19. Září 2011 - 12:51
Fanda
Obrázek uživatele Fanda
bývalý majitel

"Jejda! Prohlížeči Google Chrome se nepodařilo nalézt server 9g.hondaclub.cz
Měli jste na mysli: 8g.­hondaclub.­cz"

Tak máte šanci! Vyplazuju jazyk

--
19. Září 2011 - 12:39
next art
Obrázek uživatele next art
5D 1.4 Comfort
mám od: 6.3. 2008

Teď jsem přečetl reportáž o novém Civiku z Frankfurtu od J.Baborského (Svět motorů). „…přístrojová deska. I ta se však uklidnila a opustila některá originální, ale nepraktická řešení“. Uplně stejnou větu jsem četl v nějaké reportáži v sobotu a týkala se otáčkoměru. „Ani stopa nezůstala po roztříštěném ovládání klimatizace intuitivně jsme na středovém panelu nahmatali srozumitelně uspořádanou klasiku“.
Koukám, že pán je zvyklej na škodovku nebo VW(takže nudnou klasiku...asi myslel). S intuitivnějším ovládáním klimy než v našem Civiku jsem se já osobně ještě nesetkal… Jak je něco hezký, tak je to hned nepraktický….

--
19. Září 2011 - 8:11
Bully
Obrázek uživatele Bully
bývalý majitel

džulio napsal:
kolesa vyzeraju fajn ale pochybujem ze pojdu aj do seriovej vyroby

Podle me neni duvod aby nesly a tohle bude asi dalsi krok kupredu, ze Honda zacina vyrabet (nechava si vyrabet?) konecne i atraktivnejsi disky. Meli tam takovych podobnych a peknych vic druhu a byly vystavene spolecne se vzornikem barev pro novy Civic.

Beruna

--
18. Září 2011 - 19:47

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".