uff tak na tychto fotkach je to riadna hroza a hnus.. riadny krok spat :/ aspon keby sa vyrabali v japonsku a nie v posahanom swindone.
Dizajn zvonku vyzera akoby pospajali hiundai, focus a neviem aku rit.. pekne zobrali (koncovky vyfukov, siroky vzhlad auta, originalny dizajn) a sracky pridali prip. nechali - plutva, zadny stierac, strasne divny lem predneho naraznika a hlavne tie lemy blatnikov .
Ked som prvy krat uvidel 8G bola to laska na prvy pohlad.. Toto sa mi tak nepaci az je to smutne.. Mozno nazivo to bude vyzerat inac, ale neverim.
The power of dreams ...
Co máte všichni proti lemům blatníků, vždyť vypadají podobně jako na 8G...?
--
14. Září 2011 - 5:34
HandrejH
mám od: 25.4. 2009
v provozu od: 25.4. 2009
Prisiel F/L 8G, a bolo pocut len fuj, hnus. Prisla 9G a opat to iste, vzdy si obhajite svoje auto. Skuste sa na to pozriet trochu nestranne, nie je to vobec take zle, ako tu niektori pisete. Tesim sa, ked zmenite nazor, alebo dokonca svoje auto
5D 2.2 Sport
mám od: 28.5. 2008
v provozu od: 28.5. 2008
Taky něco.
http://auto.idnes.cz/novinky-z-frankfurtu-honda-civic-zustava-mezi-mimozemstany-prz-/ak_aktual.aspx?c=A110913_161006_ak_aktual_ada
5D 1.8 Sport
mám od: 1.4. 2011
v provozu od: 1.4. 2011
Co máte všichni proti lemům blatníků, vždyť vypadají podobně jako na 8G...?
5D 1.8 Sport
mám od: 25.4. 2009
v provozu od: 25.4. 2009
Prisiel F/L 8G, a bolo pocut len fuj, hnus. Prisla 9G a opat to iste, vzdy si obhajite svoje auto. Skuste sa na to pozriet trochu nestranne, nie je to vobec take zle, ako tu niektori pisete. Tesim sa, ked zmenite nazor, alebo dokonca svoje auto
5D 1.8 Executive
mám od: 6.8. 2009
uff tak na tychto fotkach je to riadna hroza a hnus.. riadny krok spat :/ aspon keby sa vyrabali v japonsku a nie v posahanom swindone.
Dizajn zvonku vyzera akoby pospajali hiundai, focus a neviem aku rit.. pekne zobrali (koncovky vyfukov, siroky vzhlad auta, originalny dizajn) a sracky pridali prip. nechali - plutva, zadny stierac, strasne divny lem predneho naraznika a hlavne tie lemy blatnikov .
Ked som prvy krat uvidel 8G bola to laska na prvy pohlad.. Toto sa mi tak nepaci az je to smutne.. Mozno nazivo to bude vyzerat inac, ale neverim.
The power of dreams ...
5D 1.8 Executive
mám od: 16.7. 2010
jako každý druhý koncernový auto...Právě ty xenony bez čoček vypadají super
-----------
...to je pohoda, když je pohoda...
bývalý majitel
na jednu stranu to ma aspon xenony s cockama
Petr Žitný
5D 1.8 GT
mám od: 24.9. 2010
kluc sa neda nikde, honda ma konecne bezklucovy system (mozno je aj s klucom, no na foto je vascinou full vybava, navigacia, koza)
bývalý majitel
Honda Motol je akcni uz jsem mel v emailu:
http://www.honda-praha.cz/design/honda-civic-email.jpg
5D 1.8 Sport
mám od: 30.4. 2010
v provozu od: 30.4. 2010
na prave strane volantu to ma startovaci tlacitko. na levo od volantu je zelene tlacitko EKO Assist. ovsem kam se dva klic...
tu u anglicke verze zrcadlove prehozeno.
bývalý majitel
Ahojte, asi jsem slepej ale jak se to startuje? nikde nevidím něco kam by se vkládal klíč?
Jinak 8G se mi líbí víc )