Jak pokračuje příprava 2. srazu v r. 2008 v Palk. Hůrkách?

Stránka bude průbežně aktualizovaná - poslední aktualizace 24.5.

Druhý oficiální sraz naší "malé" 8G komunity se bude konat 30.5. - 1.6. 2008. Pečlivě vybrané lokality srazu se nachází v Ostravském kraji, v okolí Palkovických Hůrek.

Ubytování je domluveno v místním horském hotelu, který si můžete prohlédnout na těchto internetových stránkách. Pokud neplánujete hledat jiné ubytování, je nutné si udělat rezervaci - čím dříve, tím lépe! V případě obsazení hotelu by měly být volné chatky, ale spoléhat se na to nemůžeme. Aktuálni situaci týden před srazem najdete v diskuzi níže. Pokud máte zájem o snídani, je možné si ji doobjednat za 50Kč, musíte si ale zavolat do hotelu předem.

Program začne už v pátek posezením při ohni s opekáním. Tácky s buřtama, slaninou, cibulí, kyselou okurkou, hořcicí a křenem budou předem připraveny. Hlavní část bude pak zahájena v sobotu ráno, opět počítáme se společenskými akcemi (diskuze, opékání), ale i se zopakováním sprintů a také veleúspěšné orientační ekojízdy, kterou nebude zastřešovat nikdo jiný, než Koly - stejně jako minule. Její pravidla naleznete zde. Z dalších plánovaných atrakcí jmenujme spanilou jízdu na Pustevny v Beskydech Knížecí cestou (bězně uzavřená, výjimka už zajištěna), ale samozřejmě i místa více zalidněná. Bohužel plánované motokáry nám pořadatel odřekl. Společný oběd bude v pěkném prostředí hotelu Tanečnica na Pustevnách. V neděli bude poslední rozloučení (kromě těch společně cestujících) v Muzeu Tatry Kopřivnice.

Předpokládaný sobotní program:

• 8.00-10.00 registrace, pokec
  • 10.00 odjezd na letiště Mošnov
  • 11.00-14.00 sprinty
  • 14.00 spanilá ufojízda na Pustevny
  • 15.00-17.00 společné focení, oběd v hotelu Tanečnica
  • 17.00-19.00 orientační ekojízda (Pustevny->Palkovické Hůrky)
  • od 19.00 volný program, opékaní
  • 20.30 vyhlášení výsledků

Vstupné bude 250Kč na auto, v ceně malý dárek.

Před účastí na srazu doporučujeme vyplnit a vytisknout kartu vozu.

Protože po oba večery je na plánu posezení při ohni s točeným pivem, pokud nejste fanoušci plastových kelímku, doporučujeme si dovézt vlastní sklo.

Věříme, že kvalita naší organizace bude ještě vyšší než v případě již tak povedených minulých srazů (především v Luhačovicích).

Váš přípravný výbor v zložení

Iček, voľnas, jc, Gonda, pegin, padam, Asterix, stano, Shadow, Spider a Koly

Odkazy

Vložil Koly, 24. Květen 2008 - 12:35

jc
Obrázek uživatele jc
bývalý majitel

Soukroma zprava neni potreba, pokud nebudou proti ostatni, tak to udelam. Ale to neni treba resit zde.

--
21. Únor 2008 - 20:56
Shadow
5D 1.8 Sport
mám od: 14.2. 2008

Realizováno. Myslím, že navrhované datum odpovídá potřebám. InformaceMrk

--
21. Únor 2008 - 16:04
Iček
Obrázek uživatele Iček
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.6. 2006

To Spider a. Shadow: Dejte, prosím pokud s tím souhlasíte, Honzovi (jc) soukromou zprávu, aby vás mohl přiřadit do společného e-mailového korespondenčního pořadatelství a jakmile jc oznámí, že jste tam, pokusíme se domluvit a zorganizovat společný přípravný výbor v sobotu, někdy kolem poloviny (12.)dubna (?), přímo na místě, t.zn. Ostrava, Mošnov nebo P. Hůrky. Zahájili bychom brzy ráno, abychom nebyli v časové tísní a stihli si vše prohlédnou a ověřit. Prostě čas běží a už není na co čekat... O tom se však tu nebudeme šířit a domluvíme se po e-mailech, tak jak to umožnil jc, že totiž někým napsaný e-mail dojde všem.
It´s kingweedly!

--
21. Únor 2008 - 16:11
pepavasa
Obrázek uživatele pepavasa
Administrátor
4D Hybrid
mám od: 5.2. 2007

Á propós, světlo se dá měřit i citlivějším expozimetrem, určitě ho někdo ještě doma máte!

--
21. Únor 2008 - 15:42
Spider
5D 1.8 Sport
mám od: 11.3. 2007

Díky za podporu, myšlenky Směju se

2 padam: Tuším že na formulař na malinká A5ka stačit nebude Směju se To ze dvou metrů za sklem auta nepřeluštím Směju se

2 jc: jen někdo přiberte ten stativ Směju se a asi lepčí pohled by byl z ptačí perspetkivy na metry před auty.

2 Iček: Rád se připojím, stačí řict datum a čas, GPS souřadnice už mám Směju se

Seznam doplňků a vychytávek by se zřejmě elegantně dal vyselectit z DB uživatelů, takže kdyby pánové admini vypomohli a zveřejnili export tabulky slespoň do csv, tak víme i kdo z jak daleka přijel. Nejaktuálnější informace to sice nebudou, ale jako výchozí bod by to hodně pomohlo.

--
21. Únor 2008 - 11:40
Shadow
5D 1.8 Sport
mám od: 14.2. 2008

Čaues UFOni. Myslím, že reálné shrnutí problému programu nadhodil Iček:

"Domluvíme se na podobné schůzce, jakou jsme měli v lednu v Květnici, ale tentokrát bych se raději sešel na místech konání a všechno si v reálu představil a ověřil. Kdo se bude chtít zúčastnit s námi, ten bude vítán. Spider má obrovskou vizi v tom, že bychom se měli věnovat více sobě a autům, abychom se poznali, vyměnili si rady a zkušenosti, než si v soutěžích dokazovali jaký má kdo výkonný motor, jak mu to jede".

Rád bych se zúčastnil a jako "Ostravak" s téměř 50-ti let zkušeností a znalostí z prostředí Beskyd tak možná přispěl ke zdaru akce. Sejde-li se více hlav s úmyslem vydat ze sebe vše pro dobrou věc, optimální řešení by se mělo najít.

Apropo, času je dost jen relativně!!! Nechápu a pak Směju sePalec nahoru

--
21. Únor 2008 - 10:55
Iček
Obrázek uživatele Iček
5D 1.8 Comfort

to jc: Nemyslím, že bychom dělali paniku, jen poprvé zvoníme před zahájením. Ten program bychom měli zeštíhlit, abychom měli čas i na sebe...., hlavně účastníci. Pořadatelé se sejdou mockrát a naposledy v pátek 30. května 2008 k večeru v hotelu Palkovické Hůrky, takže o ty mi nejde... Nechápu

It´s kingweedly!

--
21. Únor 2008 - 9:46
jc
Obrázek uživatele jc
bývalý majitel

Je to urcite vyborny napad, ale nechapu tu paniku. Na diskuze je cas planovany a bude k ni dochazet samozrejme i v ramci jineho programu. Nebo vy mate pocit, ze sprint pojede 50 aut najednou? Mrk

Ja si z toho beru ideu, ze by bylo dobre zorganizovat "ples priser", tedy upozornit na vsechny nestandardni veci. Pricemz nestandardni muze pro nekoho znamenat i jina, jinak seriova, vybava.

Ad svetla, cetl jsem zrovna vcera testy LED svitilen. Bylo by dobre vedle sebe postavit treba proti bile zdi vsechny vzorky a nafotit to se stativem...

--
21. Únor 2008 - 9:27
Iček
Obrázek uživatele Iček
5D 1.8 Comfort

SPIDER má recht! Napadlo mě, že lidsky není možno absolvovat celý program. Jen kolik času zaberou sprinty a motokáry? A co spanilá jízda přes půl Ostravského kraje a pětinu Beskyd? Dokonce s obědem! Cca 4,5 hodiny je moje reálná předpověď pouze pro spanilou jízdu. Pokusíme se sejít a dát hlavy dohromady, navrhnu redukci programových akci, protože evidentně, to co plánujeme, se do jednoho příjezdového dne s prezentací nevměstná (mnoho z nás přijede ze vzdálenosti přes 200 km a více). A já bych také raději obcházel hloučky shromážděných, diskutoval, pokukoval po autech atp. Uvědommuji si též, že většina si někoho přiveze sebou (manželku, děti, přítelkyni, přítele 4%).

Domluvíme se na podobné schůzce, jakou jsme měli v lednu v Květnici, ale tentokrát bych se raději sešel na místech konání a všechno si v reálu představil a ověřil. Kdo se bude chtít zúčastnit s námi, ten bude vítán. Spider má obrovskou vizi v tom, že bychom se měli věnovat více sobě a autům, abychom se poznali, vyměnili si rady a zkušenosti, než si v soutěžích dokazovali jaký má kdo výkonný motor, jak mu to jede - to vše odtržení od ostatních účastníků, sedíc za kniplem v kokpitu UFOunka.

Já jsem absolvoval desítky srazů a ty vztahy, které jsem tam navázal a přátelství, která jsem uzavřel a lidi, které jsem poznal, tak to všechno mi vydrželo dodnes.

It´s kingweedly!

--
21. Únor 2008 - 0:52
padam
Obrázek uživatele padam
Administrátor
bývalý majitel

Spider: Skvělý nápad. Pokusím se navrhnout nějaký formulář o rozměru tak A5, který by si mohl každý vytisknout před srazem.
Případně jsem schopný sebou vzít tiskárnu a noťas pro tisk na místě.

Co se týká svítivosti tak můžu předvést kombinaci orig. Xenony (potkávací) + Philips BlueVision (dálkové).

A málem bych zapoměl, můžu ZATROUBIT a nestydět se! Mates

--
20. Únor 2008 - 23:05

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".