Jak pokračuje příprava 2. srazu v r. 2008 v Palk. Hůrkách?

Stránka bude průbežně aktualizovaná - poslední aktualizace 24.5.

Druhý oficiální sraz naší "malé" 8G komunity se bude konat 30.5. - 1.6. 2008. Pečlivě vybrané lokality srazu se nachází v Ostravském kraji, v okolí Palkovických Hůrek.

Ubytování je domluveno v místním horském hotelu, který si můžete prohlédnout na těchto internetových stránkách. Pokud neplánujete hledat jiné ubytování, je nutné si udělat rezervaci - čím dříve, tím lépe! V případě obsazení hotelu by měly být volné chatky, ale spoléhat se na to nemůžeme. Aktuálni situaci týden před srazem najdete v diskuzi níže. Pokud máte zájem o snídani, je možné si ji doobjednat za 50Kč, musíte si ale zavolat do hotelu předem.

Program začne už v pátek posezením při ohni s opekáním. Tácky s buřtama, slaninou, cibulí, kyselou okurkou, hořcicí a křenem budou předem připraveny. Hlavní část bude pak zahájena v sobotu ráno, opět počítáme se společenskými akcemi (diskuze, opékání), ale i se zopakováním sprintů a také veleúspěšné orientační ekojízdy, kterou nebude zastřešovat nikdo jiný, než Koly - stejně jako minule. Její pravidla naleznete zde. Z dalších plánovaných atrakcí jmenujme spanilou jízdu na Pustevny v Beskydech Knížecí cestou (bězně uzavřená, výjimka už zajištěna), ale samozřejmě i místa více zalidněná. Bohužel plánované motokáry nám pořadatel odřekl. Společný oběd bude v pěkném prostředí hotelu Tanečnica na Pustevnách. V neděli bude poslední rozloučení (kromě těch společně cestujících) v Muzeu Tatry Kopřivnice.

Předpokládaný sobotní program:

• 8.00-10.00 registrace, pokec
  • 10.00 odjezd na letiště Mošnov
  • 11.00-14.00 sprinty
  • 14.00 spanilá ufojízda na Pustevny
  • 15.00-17.00 společné focení, oběd v hotelu Tanečnica
  • 17.00-19.00 orientační ekojízda (Pustevny->Palkovické Hůrky)
  • od 19.00 volný program, opékaní
  • 20.30 vyhlášení výsledků

Vstupné bude 250Kč na auto, v ceně malý dárek.

Před účastí na srazu doporučujeme vyplnit a vytisknout kartu vozu.

Protože po oba večery je na plánu posezení při ohni s točeným pivem, pokud nejste fanoušci plastových kelímku, doporučujeme si dovézt vlastní sklo.

Věříme, že kvalita naší organizace bude ještě vyšší než v případě již tak povedených minulých srazů (především v Luhačovicích).

Váš přípravný výbor v zložení

Iček, voľnas, jc, Gonda, pegin, padam, Asterix, stano, Shadow, Spider a Koly

Odkazy

Vložil Koly, 24. Květen 2008 - 12:35

Shadow
5D 1.8 Sport
mám od: 14.2. 2008

A takhle to vypadalo v Rožnově před Eroplánem. Nejhezčí tři auta na parkovišti. Jsem zamilován...

29-03-08_1317.jpg

--
30. Březen 2008 - 18:26
Iček
Obrázek uživatele Iček
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.6. 2006

TAK TAKTO JSME SE TAM V P. HŮRKÁCH V SOBOTU 29. 03. 2008 MRKALI A NESTAČILI SE PODIVOVAT JAK MOC POKOJŮ UŽ JE REZERVOVÁNO: (Bližší komentář podá Koly, jak slíbil)

S6001718.jpg

Za kamerou stojím já!!!

Byli jsme i zde (tady jsme všichni):
Oto__it_o_S6001716.jpg

To je boží!

--
30. Březen 2008 - 9:50
Koly
Obrázek uživatele Koly
Administrátor
bývalý majitel

Tomík010 napsal:
Volal jsem dnes do hotelu a ochotna pani mi zarezervovala dvouluzak od PA do NE. Jeste jsem se ujistoval jestli s tim mohu 100% pocitat.
Jake vsak bylo me prekvapeni, kdyz mi odpoledne volal pan provozni, ze ma pro me spatnou zpravu, a ze mi muze nabidnout ubytovani v hotelu pouze ze SO na NE, a v PA pouze ve spolecnych chatkach. Pry tam ma skolu v prirode a v hotelu je pro nas sraz od PA vyhrazeno pouze 7 pokoju, ktere jsou uz obsazene. Potvrdil jsem mu tedy alespon tu SO, a v PA se budu muset asi ubytovat nekde jinde, kdyz uz se vydam temer 500km daleko. Jsem smutný
Kdybych to byl byval vedel, rezervoval bych si ubytovani drive. Informace o nutnosti rezervace do konce brezna, je tak trochu neuplna a zavadejici Varování

Tak to, že majú pre nás iba 7 izieb na piatok nám nepovedali, iba že si to máme rezervovať s predstihom kvôli tej škole v prírode. Takže asi je tých pár izieb už rozobraných a jediná možnosť je ubytovať sa v chatkách. To ale nemusí byť žiadna tragédia, najväčšia obeť asi je, že sociálne zariadenie nemá každá izba, ale je jedno pre celú chatku (6-7 miestnu). V sobotu sa tam skúsime mrknúť a napíšem sem priebežnú situáciu.

--
27. Březen 2008 - 22:23
Koly
Obrázek uživatele Koly
Administrátor
bývalý majitel

PD napsal:
Co třeba nějaké hlasování s větším výběrem:
1. Zúčastním se pá-ne a mám rezervováno ubytování.
2. Zúčastním se pá-so a mám rezervováno ubytování.
3. Zúčastním se so-ne a mám rezervováno ubytování.
4. Zúčastním se pouze v sobotu (bez ubytování).
5. Zúčastním se, ale ještě nevím, kdy přesně.
6. Zatím nevím, jestli se zúčastním.
7. Nezúčastním se.
atd...

Návrh na takúto anketu padol v organizačnom teame už pred časom a sľúbil som, že ju spravím, musím si na to ale nájsť trochu času. Takže prosím o strpenie! Mrk

Na druhej strane menovitý zoznam účastníkov je zostaviť ťažšie ak sa dobrovoľne neprihlásia, najjednoduchšie je naozaj ak sa tu ohlásia ľudia, ktorí prídu.

--
27. Březen 2008 - 22:15
Civic
Obrázek uživatele Civic
majitel jiné Hondy

Tomík010 napsal:
Volal jsem dnes do hotelu a ochotna pani mi zarezervovala dvouluzak od PA do NE. Jeste jsem se ujistoval jestli s tim mohu 100% pocitat.
Jake vsak bylo me prekvapeni, kdyz mi odpoledne volal pan provozni, ze ma pro me spatnou zpravu, a ze mi muze nabidnout ubytovani v hotelu pouze ze SO na NE, a v PA pouze ve spolecnych chatkach. Pry tam ma skolu v prirode a v hotelu je pro nas sraz od PA vyhrazeno pouze 7 pokoju, ktere jsou uz obsazene. Potvrdil jsem mu tedy alespon tu SO, a v PA se budu muset asi ubytovat nekde jinde, kdyz uz se vydam temer 500km daleko. Jsem smutný
Kdybych to byl byval vedel, rezervoval bych si ubytovani drive. Informace o nutnosti rezervace do konce brezna, je tak trochu neuplna a zavadejici Varování

Ja jsem psal pozadavek na rezervaci ubytovani asi pred 3 tydny. Doposud mi nikdo neodpovedel a rezervaci nepotvrdil. Dnes jim pisu znovu, tak uvidime...

--
27. Březen 2008 - 21:35
Tomík010
Obrázek uživatele Tomík010
Administrátor
5D 1.8 Sport
mám od: 11.5. 2006

--
27. Březen 2008 - 21:19
pepec
5D 1.8 Sport
mám od: 6.10. 2006

So + Ne - s ubytkom

Pepec
8G 1,8 SPORT Royal Blue Pearl
lovec UFOnov

--
27. Březen 2008 - 20:32
Asterix
Obrázek uživatele Asterix
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007

Tresor: coooooool Cool .... já taky PA-NE Mrk

--
27. Březen 2008 - 0:56
Tresor
Obrázek uživatele Tresor
obdivovatel

1. Zúčastním se pá-ne a mám rezervováno ubytování.

Směju se

--
26. Březen 2008 - 16:02
Iček
Obrázek uživatele Iček
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.6. 2006

pepavasa napsal:
Myslíš stránku s přehledem rezrevovavších se? To by šlo, tu tady můžu založit a každý rezervovavší se mi pošle zprávu a já ho zveřejním v seznamu. Detotak?

Já myslím, že ano (včetně poznámek od PD), ale razítko Ti na to nedám, ani nesmím ...... Jsem smutný já nesmím razítkovat!

To je boží!

--
26. Březen 2008 - 15:50

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".