Hledat |
Jak pokračuje příprava 2. srazu v r. 2008 v Palk. Hůrkách?Stránka bude průbežně aktualizovaná - poslední aktualizace 24.5. Druhý oficiální sraz naší "malé" 8G komunity se bude konat 30.5. - 1.6. 2008. Pečlivě vybrané lokality srazu se nachází v Ostravském kraji, v okolí Palkovických Hůrek. Ubytování je domluveno v místním horském hotelu, který si můžete prohlédnout na těchto internetových stránkách. Pokud neplánujete hledat jiné ubytování, je nutné si udělat rezervaci - čím dříve, tím lépe! V případě obsazení hotelu by měly být volné chatky, ale spoléhat se na to nemůžeme. Aktuálni situaci týden před srazem najdete v diskuzi níže. Pokud máte zájem o snídani, je možné si ji doobjednat za 50Kč, musíte si ale zavolat do hotelu předem. Program začne už v pátek posezením při ohni s opekáním. Tácky s buřtama, slaninou, cibulí, kyselou okurkou, hořcicí a křenem budou předem připraveny. Hlavní část bude pak zahájena v sobotu ráno, opět počítáme se společenskými akcemi (diskuze, opékání), ale i se zopakováním sprintů a také veleúspěšné orientační ekojízdy, kterou nebude zastřešovat nikdo jiný, než Koly - stejně jako minule. Její pravidla naleznete zde. Z dalších plánovaných atrakcí jmenujme spanilou jízdu na Pustevny v Beskydech Knížecí cestou (bězně uzavřená, výjimka už zajištěna), ale samozřejmě i místa více zalidněná. Bohužel plánované motokáry nám pořadatel odřekl. Společný oběd bude v pěkném prostředí hotelu Tanečnica na Pustevnách. V neděli bude poslední rozloučení (kromě těch společně cestujících) v Muzeu Tatry Kopřivnice. Předpokládaný sobotní program:
Vstupné bude 250Kč na auto, v ceně malý dárek. Před účastí na srazu doporučujeme vyplnit a vytisknout kartu vozu. Protože po oba večery je na plánu posezení při ohni s točeným pivem, pokud nejste fanoušci plastových kelímku, doporučujeme si dovézt vlastní sklo. Věříme, že kvalita naší organizace bude ještě vyšší než v případě již tak povedených minulých srazů (především v Luhačovicích). Váš přípravný výbor v zložení Iček, voľnas, jc, Gonda, pegin, padam, Asterix, stano, Shadow, Spider a Koly Odkazy Vložil Koly, 24. Květen 2008 - 12:35
|
5D 1.8 Sport
mám od: 14.2. 2008
A takhle to vypadalo v Rožnově před Eroplánem. Nejhezčí tři auta na parkovišti.
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.6. 2006
TAK TAKTO JSME SE TAM V P. HŮRKÁCH V SOBOTU 29. 03. 2008 MRKALI A NESTAČILI SE PODIVOVAT JAK MOC POKOJŮ UŽ JE REZERVOVÁNO: (Bližší komentář podá Koly, jak slíbil)
Byli jsme i zde (tady jsme všichni):
To je boží!
bývalý majitel
Tak to, že majú pre nás iba 7 izieb na piatok nám nepovedali, iba že si to máme rezervovať s predstihom kvôli tej škole v prírode. Takže asi je tých pár izieb už rozobraných a jediná možnosť je ubytovať sa v chatkách. To ale nemusí byť žiadna tragédia, najväčšia obeť asi je, že sociálne zariadenie nemá každá izba, ale je jedno pre celú chatku (6-7 miestnu). V sobotu sa tam skúsime mrknúť a napíšem sem priebežnú situáciu.
bývalý majitel
Návrh na takúto anketu padol v organizačnom teame už pred časom a sľúbil som, že ju spravím, musím si na to ale nájsť trochu času. Takže prosím o strpenie!
Na druhej strane menovitý zoznam účastníkov je zostaviť ťažšie ak sa dobrovoľne neprihlásia, najjednoduchšie je naozaj ak sa tu ohlásia ľudia, ktorí prídu.
majitel jiné Hondy
Ja jsem psal pozadavek na rezervaci ubytovani asi pred 3 tydny. Doposud mi nikdo neodpovedel a rezervaci nepotvrdil. Dnes jim pisu znovu, tak uvidime...
5D 1.8 Sport
mám od: 11.5. 2006
Volal jsem dnes do hotelu a ochotna pani mi zarezervovala dvouluzak od PA do NE. Jeste jsem se ujistoval jestli s tim mohu 100% pocitat.
Jake vsak bylo me prekvapeni, kdyz mi odpoledne volal pan provozni, ze ma pro me spatnou zpravu, a ze mi muze nabidnout ubytovani v hotelu pouze ze SO na NE, a v PA pouze ve spolecnych chatkach. Pry tam ma skolu v prirode a v hotelu je pro nas sraz od PA vyhrazeno pouze 7 pokoju, ktere jsou uz obsazene. Potvrdil jsem mu tedy alespon tu SO, a v PA se budu muset asi ubytovat nekde jinde, kdyz uz se vydam temer 500km daleko.
Kdybych to byl byval vedel, rezervoval bych si ubytovani drive. Informace o nutnosti rezervace do konce brezna, je tak trochu neuplna a zavadejici
5D 1.8 Sport
mám od: 6.10. 2006
So + Ne - s ubytkom
Pepec
8G 1,8 SPORT Royal Blue Pearl
lovec UFOnov
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007
Tresor: coooooool .... já taky PA-NE
obdivovatel
1. Zúčastním se pá-ne a mám rezervováno ubytování.
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.6. 2006
Já myslím, že ano (včetně poznámek od PD), ale razítko Ti na to nedám, ani nesmím ...... já nesmím razítkovat!
To je boží!